//Add More external stylesheets Userbenchmark : Εύχρηστο εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης για την απόδοση του υπολογιστή σας



Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Userbenchmark : Εύχρηστο εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης για την απόδοση του υπολογιστή σας

read

Το Userbenchmark είναι μία online υπηρεσία που διαθέτει ένα εύχρηστο εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης που μπορεί να διαπιστώσει αν ο υπολογιστής σας λειτουργεί αργά και γιατί. Ίσως να έχετε έναν ξεπερασμένο υπολογιστή που παλεύει για να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες εφαρμογές ή ίσως η απόδοση του να παρεμποδίζεται για κάποιο λόγο. Το Userbenchmark μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να προσδιορίσετε ποιο είναι το πιο πιθανό πρόβλημα αλλά και να σας δώσει τη δυνατότητα να ελέγξετε την ταχύτητα του επεξεργαστή, του σκληρού δίσκου, της κάρτας γραφικών, της μνήμης, της μονάδας SSD και της μονάδας flash USB. Ο έλεγχος θα διαρκέσει μερικά λεπτά για να εκτελεστεί ανάλογα με το υλικό του υπολογιστή σας και στη συνέχεια μόλις ολοκληρωθεί θα σας παρουσιάσει τα αποτελέσματα σε μία σελίδα που θα ανοίξει αυτόματα στο Userbenchmark.com.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .