//Add More external stylesheets Disk Master Free : Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία εικονικών δίσκων και αντιγράφων ασφαλείας



Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Disk Master Free : Δωρεάν πρόγραμμα για τη δημιουργία εικονικών δίσκων και αντιγράφων ασφαλείας

read

Καινοτόμος εφαρμογή που προσφέρει μια συλλογή χρήσιμων προγραμμάτων για τη δημιουργία εικονικών δίσκων και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, την ανάκτηση, την κλωνοποίηση την μεταφορά διαμερισμάτων του σκληρού δίσκου την αλλαγή του μεγέθους τον έλεγχο της υγείας του και άλλα εξασφαλίζοντας έτσι τα δεδομένα σας. Σας επιτρέπει  με ένα κλικ να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος σας ώστε και να το επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση σε περίπτωση ανάγκης. Με τη δημιουργία δίσκων RAM σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα δίσκο μνήμης RAM για χρήση της διαθέσιμης φυσικής μνήμης από τα Windows. Ο δίσκος RAM μπορεί να εμφανιστεί στα Windows σαν σκληρός δίσκος, όπως ένας δίσκο αφαιρούμενων μέσων, είτε ως εικονικός δίσκο. Είναι δε δυνατό να διαμορφωθεί με οποιοδήποτε σύστημα αρχείων που υποστηρίζεται από τα Windows.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .