//Add More external stylesheets VokoscreenNG : Δωρεάν εφαρμογή εγγραφής οθόνης για παρουσιάσεις, σεμινάρια και παιχνίδια



Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

VokoscreenNG : Δωρεάν εφαρμογή εγγραφής οθόνης για παρουσιάσεις, σεμινάρια και παιχνίδια

read

Δωρεάν, ανοιχτού κώδικα λογισμικό εγγραφής οθόνης για Windows για να καταγράφετε τις δραστηριότητές σας στην οθόνη, όπως παρουσιάσεις, σεμινάρια και παιχνίδια, και να τα αποθηκεύετε ως αρχεία βίντεο. 

Διαθέτει διάφορες επιλογές εγγραφής, ώστε καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη, ένα συγκεκριμένο παράθυρο ή μια επιλεγμένη περιοχή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την εγγραφή ήχου από το μικρόφωνο ή τον ήχο του συστήματός ή και τα δύο. Αυτό το καθιστά ένα ευέλικτο εργαλείο για διαφορετικές ανάγκες εγγραφής.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής παρέχει ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο, εμφανίζοντας το χρόνο εγγραφής, το μέγεθος του αρχείου και τα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδο της εγγραφής σας και να κάνετε προσαρμογές εάν χρειάζεται.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, το Vokoscreen μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του βίντεο πριν το αποθηκεύσετε. Μπορείτε ακόμη, να επιλέξετε την επιθυμητή μορφή και ποιότητα βίντεο, και να προσαρμόσετε και άλλες ρυθμίσεις, όπως το ρυθμό καρέ και το bitrate.

Εκτός από την εγγραφή οθόνης, διαθέτει επίσης βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο που θα σας βοηθήσουν να περικόψετε, να προσθέσετε σχολιασμούς κειμένου και να τονίσετε ορισμένες περιοχές στο βίντεο σας.

Συνολικά, είναι ένα αξιόπιστο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό εγγραφής οθόνης, με ευέλικτες επιλογές εγγραφής και βασικές λειτουργίες επεξεργασίας που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τη λήψη και τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή VokoscreenNG


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .