Unreal Commander : Διαχειριστής αρχείων για τα windows



Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Unreal Commander : Διαχειριστής αρχείων για τα windows

read

Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο και εύκολο τρόπο για τη διαχείριση των αρχείων στον υπολογιστή σας, τότε ο Unreal Commander είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Διαθέτει μια ευέλικτη - εύκολη στη χρήση διεπαφή, καθώς και πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών που θα διευκολύνουν την εργασία σας.

Ας δούμε όμως τι μπορούμε να κάνουμε με αυτόν. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις συνήθεις ενέργειες που απαιτούνται για τη διαχείριση των αρχείων μας όπως αντιγραφή, μεταφορά, δημιουργία φακέλων, να δούμε εικόνες να διαβάσουμε έγγραφα να ακούσουμε μουσική αλλά και να να διαχειριστούμε συμπιεσμένα αρχεία του τύπου ZIP, RAR, ACE, CAB, JAR, TAR, LHA, κ.λ.π.

Εκτός από τις συνηθισμένες εργασίες όπως προβολή, επεξεργασία, αντιγραφή, μετακίνηση, διαγραφή ή δημιουργία νέου φακέλου, διαθέτει και ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα-Client FTP για να ανεβάσετε γρήγορα τα αρχεία σε ένα διακομιστή FTP.

Ας δούμε τώρα μερικές από τις πιο βασικές ρυθμίσεις πριν ξεκινήσουμε να τον χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε τη διαδρομή Conficurations-Options-Ιcons για να αλλάξετε τις διαστάσεις στα εικονίδια της εφαρμογής.

Στην ίδια διαδρομή, επιλέξτε τώρα Conficurations-Options-Graphic Themes και επιλέξτε ανάμεσα από τα διαθέσιμα skins για του δώσετε την εμφάνιση που σας αρέσει.

Στην ίδια βασική διαδρομή επιλέξτε Conficurations-Options- Colors για να αλλάξετε το χρώμα των παραθύρων του διαχειριστή αλλά και το χρώμα της εμφάνισης του πεδίου των δίσκων. Τέλος, επιλέξτε το πώς θέλετε να βλέπετε το περιεχόμενο των αρχείων σας. Επιλέξτε comments για λίστα και Thumbnails για μικρογραφίες.

Τέλος, διαθέτει και  προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης αρχείων, όπως η δυνατότητα σύνδεσης με διακομιστές FTP και η δυνατότητα αντιγραφής αρχείων μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών. Αυτές οι λειτουργίες το καθιστούν ένα απαραίτητο εργαλείο για την διαχείριση των αρχείων σας στον υπολογιστή. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Unreal Commander

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .