//Add More external stylesheets

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Stencyl : Δημιουργήστε τα δικά σας παιχνίδια χωρίς γνώσεις προγραμματισμού

read

Θέλετε να φτιάξετε παιχνίδια με πολύ εύκολο τρόπο και με μοναδική ελκυστική εμφάνιση; Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας παιχνίδι δωρεάν; Ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις οδηγίες του δημιουργού του μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας παιχνίδι  δωρεάν. 


Τι είναι το  Stencyl ;


Το Stencyl είναι μία πλατφόρμα ανάπτυξης παιχνιδιών χωρίς κώδικα (no-code game development platform) που επιτρέπει σε δημιουργούς να αναπτύξουν παιχνίδια για web, desktop και κινητές συσκευές χρησιμοποιώντας ένα διαισθητικό και εύχρηστο drag-and-drop περιβάλλον εργασίας.

Ξεχωρίζει από τις παραδοσιακές μεθόδους ανάπτυξης παιχνιδιών καθώς επιτρέπει σε οποιονδήποτε, ακόμα και σε αρχάριους δημιουργούς, να δημιουργήσουν παιχνίδια χωρίς να απαιτείται εκτεταμένη γνώση προγραμματισμού.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Διαισθητικό drag-and-drop περιβάλλον: Το Stencyl διαθέτει ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας όπου οι χρήστες μπορούν να "συνδέσουν" διάφορα αντικείμενα και συμπεριφορές για να φτιάξουν το επιθυμητό παιχνίδι τους.
  2. Ενσωματωμένη βιβλιοθήκη πόρων: Περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη βιβλιοθήκη με έτοιμους πόρους όπως γραφικά, ήχους και μουσική που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη των παιχνιδιών.
  3. Υποστήριξη για πολλές πλατφόρμες: Με το Stencyl μπορείτε να αναπτύξετε παιχνίδια που θα τρέχουν σε web browsers, desktop υπολογιστές και κινητές συσκευές (iOS, Android).
  4. Ενσωματωμένος επεξεργαστής κώδικα: Παρόλο που το Stencyl είναι no-code, διαθέτει ένα ενσωματωμένο περιβάλλον προγραμματισμού για όσους θέλουν να έχουν περισσότερο έλεγχο και προσαρμοστικότητα στα παιχνίδια τους.
  5. Ενσωματωμένα εργαλεία ανάλυσης και παρακολούθησης: Διαθέτει  ενσωματωμένα εργαλεία που βοηθούν στην ανάλυση και παρακολούθηση της απόδοσης και συμπεριφοράς των παιχνιδιών.

Απλά κατεβάσετε το λογισμικό stencyl και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας. Παρ΄ότι η γενική φιλοσοφία του προγράμματος δεν απαιτεί να ξέρετε απαραίτητα κάποια γλώσσα προγραμματισμού εν τούτοις κατά τη γνώμη μου είναι ένα πρόγραμμα για δυνατούς χρήστες (παρ΄ότι δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής) υπό την έννοια ότι για να καταλάβετε και να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του θα πρέπει να έχετε κάποια σχέση με τους υπολογιστές και φυσικά χρόνο για να ασχοληθείτε. Στην ιστοσελίδα της εφαρμογής θα βρείτε αναλυτικότατη περιγραφή βήμα πώς βήμα για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Stencyl


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .