PRTG : Παρακολουθήστε την κυκλοφορία και τις εφαρμογές στο δίκτυό σας



Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

PRTG : Παρακολουθήστε την κυκλοφορία και τις εφαρμογές στο δίκτυό σας

read

Παρακολουθήστε όλα τα συστήματα, τις συσκευές, την κυκλοφορία και τις εφαρμογές στο δίκτυό σας. Ό, τι χρειάζεστε περιλαμβάνεται στο PRTG, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον λήψεις. Το PRTG μπορεί να σαρώσει τμήματα δικτύου καθορίζοντας συγκεκριμένο εύρος IP. Με τον τρόπο αυτό η αναγνωρίζει αυτόματα ένα ευρύ φάσμα συσκευών και συστημάτων και δημιουργεί αισθητήρες από προκαθορισμένα πρότυπα συσκευών. 

Αυτό σας εξοικονομεί πολλές εργασίες διαμόρφωσης και μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση αμέσως. Με τους Χάρτες PRTG μπορείτε να δημιουργήσετε ιστοσελίδες με ενημερωμένα δεδομένα παρακολούθησης με το σχεδιασμό που επιθυμείτε και μπορείτε να δημοσιεύσετε και χάρτες με τα δεδομένα παρακολούθησης. Επίσης,το PRTG σας ειδοποιεί όταν εντοπίζει προειδοποιήσεις ή ασυνήθιστες μετρήσεις. 

Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η εφαρμογή διατίθεται πλήρης για 30 ημέρες, ωστόσο ακόμη και αν δεν την αγοράσετε εξακολουθεί να λειτουργεί μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ως δωρεάν εφαρμογή περικόπτοντας όμως κάποιες από τις δυνατότητές της.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .