//Add More external stylesheets JustDelete.me : Πώς να διαγράψτε το λογαριασμό σας από κοινωνικά δίκτυα ή υπηρεσίες



Τρίτη 26 Μαΐου 2020

JustDelete.me : Πώς να διαγράψτε το λογαριασμό σας από κοινωνικά δίκτυα ή υπηρεσίες

read

Οι διάφορες online υπηρεσίες αυξάνονται και πληθύνονται συν τω χρόνο και ενώ πολλές φορές μας προσελκύουν οι εντυπωσιακές τους υπηρεσίες και κάνουμε αμέσως εγγραφή, σε ποιο βαθμό όμως είμαστε ελεύθεροι να διαχειριστούμε τα προσωπικά μας δεδομένα και αναρτήσεις είναι κάτι που μερικές από αυτές δεν το θέτουν ως προτεραιότητα αφού σε αρκετές περιπτώσεις καθίσταται δύσκολο ακόμη και αδύνατο να διαγράψουμε τον λογαριασμό μας. Κάποιες άλλες μας δυσκολεύουν την ζωή μέχρι να μπορέσουμε να το επιτύχουμε να βρούμε τον δρόμο προς τη διαγραφή και σε κάποιες άλλες δεν θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. 

Όπως και να έχει το JustDelete.me αποδεικνύεται ένας πολύ χρήσιμος οδηγός που μας ενημερώνει για την δυνατότητα διαγραφής του λογαριασμού μας και την εν γένει διαχείριση των προσωπικών μας δεδομένων σε κάθε μία από αυτές τις υπηρεσίες. Συγκεκριμένα επάνω στο όνομα της κάθε υπηρεσίας έχει προσθέσει και ένα χρώμα που έχει τη σημασία του. Αν είναι πράσινο είναι εύκολο να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, κίτρινο σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε μία κάποια δαιδαλώδη ίσως διαδικασία ώστε να το επιτύχετε, κόκκινο σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο και μάλλον θα σας πιάσει πονοκέφαλος μέχρι να βρείτε το δρόμο και τέλος μαύρο σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαγραφεί οπότε μην το παιδεύεται.

Μάλιστα στις περιπτώσεις που δεν είναι εύκολη ή είναι αδύνατη η διαγραφή του λογαριασμού σας πατώντας στην ένδειξη showinfo μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσετε. Για τις περισσότερες περιπτώσεις που εμπίπτουν στο μαύρο συνήθως δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας αλλά απλά να τον απενεργοποιήσετε προσωρινά. Παρ΄όλα αυτά η απενεργοποίηση δεν αφαιρεί τα δεδομένα σας, έτσι θα πρέπει να διαγράψετε χειροκίνητα όλες τις σημειώσεις και προσωπικές πληροφορίες που έχετε δημοσιεύει, τρέχα γύρευε δηλαδή.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!