//Add More external stylesheets JPEG Saver: Εναλλακτική δωρεάν εφαρμογή προφύλαξης οθόνης



Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

JPEG Saver: Εναλλακτική δωρεάν εφαρμογή προφύλαξης οθόνης

read

Το JPEG Saver είναι μία εναλλακτική, δωρεάν εφαρμογή προφύλαξης οθόνης που διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι προβολής για την επιλογή του έτσι ώστε οι εικόνες να εμφανίζονται  όπως σε μια παρουσίαση. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις μεταβάσεις ξεχωριστά και να προσθέσετε πολλαπλούς φακέλους.

Μία από τις πιο σημαντικές δυνατότητες του JPEG Saver είναι η προσαρμοστικότητά του. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα εφέ προβολής, όπως τυχαία αλλαγή εικόνων, ομαλές μεταβάσεις και ζουμ σε συγκεκριμένα σημεία της εικόνας. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα αλλαγής των εικόνων, το χρόνο προβολής κάθε μίας και να ενσωματώσετε ρολόι ή ημερολόγιο στην οθόνη σας.

Η εγκατάστασή του είναι απλή και δεν επιβαρύνει σημαντικά τους πόρους του συστήματός σας, καθώς είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί ομαλά ακόμη και σε παλαιότερους υπολογιστές.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του JPEG Saver είναι η δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών συλλογών εικόνων. Μπορείτε να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας σε φακέλους και να ρυθμίσετε την εφαρμογή να προβάλλει εικόνες από συγκεκριμένους φακέλους ή ακόμη και από υποφακέλους. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πλήρη έλεγχο πάνω στο ποιες εικόνες εμφανίζονται και πότε.

Ο κατάλογος των εικόνων αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων για την ταχύτερη εκκίνηση. Τα φίλτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιοριστούν οι εικόνες που παρουσιάζονται ανά όνομα αρχείου, διαδρομή, δημιουργία και τροποποίηση, ανά ημερομηνίες και ώρες, καθώς και ανάλογα με το μέγεθος των αρχείων.

Η καθυστέρηση μεταξύ των εικόνων μπορεί να ρυθμιστεί από ένα δευτερόλεπτο έως 24 ώρες. Υπάρχουν πολλές λειτουργίες εμφάνισης για την επιλογή της σειράς με την οποία εμφανίζονται οι εικόνες. Δια δραστική επιλογή για τον έλεγχο της προφύλαξης οθόνης σαν παρουσίαση και πολλές μεταβάσεις που μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν μεμονωμένα.

Ενδέχεται να αναζητηθούν πολλοί φάκελοι για να εμφανιστούν οι εικόνες. Η λίστα των εικόνων που βρέθηκαν αποθηκεύεται σε μια βάση δεδομένων για ταχύτερη εκκίνηση στις επόμενες εκτελέσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν φίλτρα για τον περιορισμό των εικόνων που εμφανίζονται κατά όνομα αρχείου, διαδρομή, ημερομηνίες και ώρες δημιουργίας και τροποποίησης και μεγέθη αρχείων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή JPEG Saver


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .