//Add More external stylesheets EssentialPIM : Διαχειριστής επαφών, ημερολογίων, σημειώσεων και κωδικών πρόσβασης


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

EssentialPIM : Διαχειριστής επαφών, ημερολογίων, σημειώσεων και κωδικών πρόσβασης

read

Το EssentialPIM είναι μία εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση επαφών, ημερολογίων, λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημειώσεων, κωδικών πρόσβασης κ.λ.π, είναι δε ενημερωμένο ώστε να συμπεριλαμβάνει υποστήριξη για πολλούς διακομιστές SMTP, καθώς και δυνατότητα να διαμορφώσετε απεριόριστο αριθμό ταυτοτήτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περιλαμβάνει μία ελαφρώς ανασχεδιασμένη διασύνδεση που σημαίνει ότι είναι πλέον δυνατό να ανοίξουν πολλά παράθυρα διαλόγου ανεξάρτητα από το κύριο παράθυρο του προγράμματος. Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το πεδίο στην αριστερή πλευρά του μενού του προγράμματος όπου μπορείτε να επιλέξετε  διάφορες ενότητες. 

Σε γενικές γραμμές, αν είστε εξοικειωμένοι με εφαρμογές αυτού του τύπου, δεν θα βρείτε καμία δυσκολία. Dιατίθεται σε δύο εκδόσεις την δωρεάν και την Pro η οποία περιλαμβάνει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά και προσθήκες που δεν βρίσκονται στην δωρεάν έκδοση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, Android


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .