//Add More external stylesheets Wizmouse : Μετακινηθείτε σε οποιοδήποτε παράθυρο χωρίς κλικ



Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Wizmouse : Μετακινηθείτε σε οποιοδήποτε παράθυρο χωρίς κλικ

read

Το Wizmouse είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε σε οποιοδήποτε παράθυρο τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω σε οποιαδήποτε ανοιχτή εφαρμογή αντί να κάνετε κλικ για να αλλάξετε την εστίαση σε διαφορετικό παράθυρο. Χωρίς να κάνετε κλικ σε ένα παράθυρο μπορέσετε να μετακινηθείτε μέσα στο παράθυρο με τον τροχό του ποντικιού, εξοικονομώντας σας επιπλέον κλικ και χρόνο.

Το Wizmouse κάνει τον τροχό του ποντικιού να λειτουργεί στο παράθυρο που βρίσκεται κάτω από το δείκτη του ποντικιού αντί του τρέχοντος ενεργού παραθύρου. Μπορεί να σας φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο ζήτημα, αλλά αν κάνετε πολλά πράγματα μαζί όπως, αντιγραφή και επικόλληση από το πρόγραμμα σε πρόγραμμα και έχετε περισσότερα από ένα παράθυρα ανοιχτά ή χρησιμοποιήστε πολλαπλές οθόνες αυτό το μικρό εργαλείο εξοικονομεί χρόνο και κλικ.

 Διαθέτει, μια βασική διεπαφή, ώστε οι επιλογές να είναι εύκολο να ρυθμιστούν. Μπορείτε να επιλέξετε να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε, να ξεκινήσετε με τα Windows, να την ενεργοποιήσετε για εφαρμογές χωρίς υποστήριξη τροχού του ποντικιού και να επιλέξετε πόσες γραμμές θα μετακινηθεί το ποντίκι.  Είναι λίγο διαφορετικό από παρόμοιες εφαρμογές στο ότι μπορεί προαιρετικά να ενεργοποιήσει τον τροχό του ποντικιού σε εφαρμογές που δεν το υποστηρίζουν. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .