PhotoFilmStrip : Μετατρέψτε τις εικόνες σας σε Slideshow βίντεο



Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

PhotoFilmStrip : Μετατρέψτε τις εικόνες σας σε Slideshow βίντεο

read

Το PhotoFilmStrip είναι μία δωρεάν εφαρμογή για τη μετατροπή εικόνων σε βίντεο. Μπορείτε να κάνετε drag and drop τις φωτογραφίες για να αλλάξετε τη σειρά τους ή να τις περιστρέψτε με ένα κλiκ, να προσθέσετε μερικά εφέ και μεταβάσεις, προαιρετικά να προσθέσετε μια λεζάντα και τέλος αν επιθυμείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας mp3 που θα παίζει ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τις φωτογραφίες σας. Για να δημιουργήσετε την παρουσίασή σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :
  • Επιλέξτε από το το μενού της εφαρμογής νέο έργο ή εναλλακτικά πατήστε επάνω στο φάκελο+ για να δημιουργήσετε το Slideshow σας.
  • Δώστε του ένα όνομα καθορίστε που θέλετε να το αποθηκεύσετε, επιλέξτε την αναλογία του, το συνολικό του μήκος και προσθέστε αν επιθυμείτε το mp3 της αρεσκείας σας.  
  • Πατήστε τώρα, εργαλεία- εισαγωγή εικόνων και προσθέστε τις εικόνες σας. Ρυθμίστε τον τρόπο απεικόνισης ή προσθέστε τα εφέ που επιθυμείτε  και τέλος, 
  • Πατήστε από το το μενού της εφαρμογής το κουμπί εργαλεία-απόδοση ταινίας και επιλέξτε το προφίλ της ταινίας σας και το φορμάτ που επιθυμείτε, πατήστε τώρα έναρξη και θα ξεκινήσει αμέσως η μετατροπή του. Ανάλογα με το πρότυπο την ποιότητα και το φορμάτ που έχετε επιλέξει θα είναι και ο χρόνος που θα απαιτηθεί έως ότου ολοκληρωθεί η μετατροπή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!