//Add More external stylesheets Microsoft Safety Scanner : Βρείτε και αφαιρέστε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας



Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Microsoft Safety Scanner : Βρείτε και αφαιρέστε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας

read

To Microsoft Safety Scanner είναι ένα εργαλείο ανίχνευσης με σκοπό να βρείτε και να αφαιρέσετε  κακόβουλο λογισμικό από υπολογιστές με Windows. Απλά μπορείτε να το κατεβάσετε και να εκτελέσετε μια σάρωση και η εφαρμογή στην περίπτωση που βρει κάποια επικίνδυνη απειλή θα προσπαθήσει να αντιστρέψει τις αλλαγές που έγιναν από τις προσδιορισμένες απειλές.

Η εφαρμογή ανιχνεύει μόνο όταν ενεργοποιείται με το χέρι και είναι διαθέσιμη για χρήση εντός 10 ημερών από τη λήψη του. Σας συνιστούμε να κατεβάσετε πάντα την τελευταία έκδοση αυτού του εργαλείου πριν από κάθε σάρωση.σάρωσης ασφαλείας. Πρόκειται για ένα φορητό εκτελέσιμο αρχείο που δεν εμφανίζεται στο μενού Έναρξη των Windows ή ως εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Σημειώστε ωστόσο ότι το εργαλείο αυτό δεν αντικαθιστά το antivirus που χρησιμοποιείτε.

Για την προστασία σε πραγματικό χρόνο με αυτόματες ενημερώσεις, προτείνεται η χρήση του Windows Defender Antivirus για τα Windows 10 που περιέχει ισχυρές δυνατότητες απομάκρυνσης του κακόβουλου λογισμικού.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .