EnglishGreek

Οι 3 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές από την NERO


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Nero Burning ROM, είναι ένα οπτικό πρόγραμμα εγγραφής δίσκων μέρος του πολύ γνωστού, ευρέως διαδεδομένου εδώ και  αρκετά χρόνια, Nero Multimedia Suite, που χρησιμοποιείται για την εγγραφή και αντιγραφή οπτικών δίσκων όπως CD, DVD, Blu-Ray. Ωστόσο παράλληλα με αυτό το εμπορικό προϊόν έχουν αναπτυχθεί από την εταιρεία παραγωγής του και τρία αυτόνομα απολύτως δωρεάν προγράμματα που μάλιστα διατίθενται κάθε χρόνο στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους, τα προγράμματα αυτά είναι,   το  Nero Wave Editor το Nero SoundTrax  και το  Nero CoverDesigner  και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

1.
To Nero Wave Editor είναι ακόμη μία επαγγελματική εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν από την Nero multimedia software και με την οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου σε πραγματικό χρόνο. Τα αρχεία σας με βάση το ιστορικό επεξεργασίας αποθηκεύονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορείτε να αναιρέσετε ενέργειες σε αλλαγές που δεν σας ικανοποιούν. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από εφέ, (chorus, delay, flanger, reverb ) πολλά επιμέρους εργαλεία, (stereo processor, equalizer, noise gate), εξελιγμένους αλγόριθμους βελτίωσης (band ex-trapolation, noise suppression, declicke ), καθώς και πολλά άλλα φίλτρα και εργαλεία που σας βοηθήσουν στην επεξεργασία των αρχείων σας . 

2.
To Nero SoundTrax είναι ένα ισχυρό δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, με το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου και να δημιουργήσει μιξαρισμένα τραγούδια. Υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα από τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου, όπως: Dolby Digital, AIF, MP3, WMA, FLAC, MP4, AAC, OGG, WAV, και NWF. Μπορείτε να εισάγετε αρχεία ήχου από αυτούς τους τύπους και, στη συνέχεια, να τα συνδυάσετε και να προσθέσετε διάφορα εφέ όπως ομαλή μετάβαση μεταξύ των τραγουδιών την ομαλοποίηση των ήχων τη μείωση του θορύβου, τροποποίηση φωνής, τη διόρθωση του χρόνου, τη μεταφορά, την ρύθμιση pitch, καθυστέρηση κ.λ.π. Κάποιες από τις πολύ σημαντικές λειτουργίες της εφαρμογής ιδιαίτερα για όσους διαθέτουν ακόμη δίσκους βινυλίου ή τις κλασικές παλιές κασέτες ήχου είναι η δυνατότητα που μας παρέχει να τα μετατρέψουμε σε υψηλής ποιότητα ήχο που μπορούμε να εγγράψουμε σε ένα CD. 


3.
Tο Nero CoverDesigner αποτελεί μία από τις καλύτερες εμπορικές εφαρμογές για την εγγραφή και αντιγραφή CD, DVD και DVD και CD-ROM και όχι μόνο αφού στο πακέτο που το αποτελεί περιλαμβάνει και ένα μεγάλο αριθμό από επαγγελματικές εφαρμογές κωδικοποιητών εργαλεία συλλογών, και πολλές άλλες εφαρμογές που θα μας διευκολύνουν.

Ενα από από αυτά είναι το Nero CoverDesigner, ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα που προορίζεται για το σχεδιασμό και τη δημιουργία καλυμμάτων και ετικετών για κάθε τύπο CD και DVD.Σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ιδέες ή να επιλέξετε από μια ποικιλία από πρότυπα για τη δημιουργία καλυμμάτων CD, φυλλαδίων και άλλων ώστε να δώσετε σε κάθε δίσκο ξεχωριστή εμφάνιση.

Μπορείτε να επιλέξετε από μία ποικιλία προτύπων ή να κάνετε εισαγωγή φωτογραφιών από από σαρωτή, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ή το Διαδίκτυο και υποστηρίζει την τεχνολογία LightScribe. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεται είναι ότι Nero CoverDesigner διατίθεται πλήρες και εντελώς δωρεάν. Είναι λοιπόν μία καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να έχουν στην κατοχή τους αυτό το κορυφαίο επαγγελματικό πρόγραμμα σχεδίασης και δημιουργίας καλυμμάτων κι ετικετών να το κατεβάσουν και να το εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους. 

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, κάντε scroll προς το τέλος στην ιστοσελίδα του δημιουργού, και πατήστε Download στο σχετικό εικονίδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .