//Add More external stylesheets

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

XnView MP : H βελτιωμένη έκδοση του XnView Classic

read

Το XnView MP είναι η βελτιωμένη έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού προβολής και επεξεργασίας εικόνων XnView Classic. Σχεδιασμένο να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και βελτιωμένη απόδοση, το XnView MP είναι ιδανικό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες χρήστες που αναζητούν ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης και επεξεργασίας εικόνων.

Το XnView MP είναι η βελτιωμένη έκδοση του XnView Classic.&Μπορεί να διαβάσει περισσότερες από 500 μορφές εικόνων και δυνατότητες όπως το να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας, να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου εικόνας και πολλά άλλα!

Υποστηρίζει περισσότερες από 500 μορφές εικόνας (συμπεριλαμβανομένων των μορφών APNG, TIFF, GIF, ICO κλπ.) και εξαγωγή σε περίπου 70 διαφορετικές μορφές αρχείων, έρχεται με μια εύχρηστη αλλά ισχυρή μονάδα μετατροπής παρτίδας.

Σχεδόν όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του XnView έχουν διατηρηθεί στο XnView MP και πολλά χαρακτηριστικά έχουν βελτιωθεί. Έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά την απόδοση (βελτιστοποιημένη ταχύτητα φόρτωσης, βελτιωμένη προσωρινή αποθήκευση, επεξεργασία πολλαπλών πυρήνων, έκδοση 64bits κ.λ.π.).

Διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα εργαλεία στην κατηγορία του. Ας δούμε μερικά από αυτά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Υποστήριξη Πολλαπλών Μορφών Αρχείων : Το XnView MP υποστηρίζει πάνω από 500 μορφές αρχείων εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών όπως JPEG, PNG, TIFF, GIF, RAW και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορεί να εξάγει αρχεία σε περίπου 70 διαφορετικές μορφές.
  2.  Βελτιωμένη Απόδοση : Η έκδοση MP είναι πλήρως βελτιστοποιημένη για καλύτερη απόδοση, προσφέροντας ταχύτερη φόρτωση και προβολή εικόνων, καθώς και γρηγορότερο rendering.
  3. Πολυπλατφορμικό : Είναι διαθέσιμο για διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS και Linux, εξασφαλίζοντας συνεπή εμπειρία χρήσης ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος.
  4. Πλούσιες Δυνατότητες Επεξεργασίας : Διαθέτει προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, όπως προσαρμογή χρωμάτων, περικοπή, αλλαγή μεγέθους, περιστροφή και εφαρμογή φίλτρων και εφέ. Επίσης, υποστηρίζει μαζική επεξεργασία, επιτρέποντας την εφαρμογή αλλαγών σε πολλές εικόνες ταυτόχρονα.
  5. Διαχείριση και Οργάνωση Αρχείων : Μπορείτε εύκολα να οργανώσετε τις εικόνες σας χρησιμοποιώντας ετικέτες, κατηγορίες και αξιολογήσεις. Διαθέτει επίσης ισχυρά εργαλεία αναζήτησης και φίλτρα για γρήγορη εύρεση αρχείων.
  6. Προσαρμόσιμη Διεπαφή Χρήστη : Η διεπαφή του είναι πλήρως προσαρμόσιμη, επιτρέποντας στους χρήστες να διαμορφώσουν το περιβάλλον εργασίας τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Υποστηρίζει επίσης πολλαπλές γλώσσες, καθιστώντας το προσβάσιμο σε χρήστες από όλο τον κόσμο.

Εν κατακλείδι, η  βελτιωμένη απόδοση και οι πρόσθετες δυνατότητες καθιστούν το XnView MP μια πολύ καλή αναβάθμιση σε σχέση με το XnView Classic. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και πιο προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή XnView MP


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ