//Add More external stylesheets WinStars 3 : Ταξιδέψτε στο ηλιακό μας σύστημα και στο αχανές σύμπαν



Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

WinStars 3 : Ταξιδέψτε στο ηλιακό μας σύστημα και στο αχανές σύμπαν

read

Το WINSTARS 3 είναι μία αξιόλογη εφαρμογή, ένα πλανητάριο με τεχνολογία 3D για να μπορείτε να παρατηρήσετε το ηλιακό μας σύστημα με ρεαλιστικό τρόπο. Μπορείτε να περιηγηθείτε στους πλανήτες, και τους αστερισμούς και να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Οι ενημερώσεις προσθέτουν νέα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, μετατρέποντας την εφαρμογή σε ένα προηγμένο εκπαιδευτικό εργαλείο για την περιήγηση στο σύμπαν μας. Με περισσότερα από 1,7 δισεκατομμύρια άστρα (απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο), περισσότερους από 30.000 γαλαξίες, νεφελώματα και αστρικά σμήνη. 

Διαθέτει ένα εκπληκτικό 3D interface για να δώσει περισσότερο ρεαλισμό στα ουράνια αντικείμενα και με εικονικές υφές για να εμφανίσετε τις λεπτομέρειες της επιφάνειας υψηλής ανάλυσης των πλανητών.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για μία υπέροχη εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε σε όλο το ηλιακό μας σύστημα, σε πάνω από 200.000 αστέρια, έως την άκρη του γαλαξία μας, αλλά και πέρα από αυτόν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .