SkyView Lite: Μετατρέψτε το κινητό σας σε τηλεσκόπιο



Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

SkyView Lite: Μετατρέψτε το κινητό σας σε τηλεσκόπιο

read

Δεν χρειάζεται να είστε αστρονόμος για να βρείτε αστέρια ή αστερισμούς στον ουρανό, απλά ανοίξτε το SkyViewFree και αφήστε το να σας καθοδηγήσει στην τοποθεσία του και να τα αναγνωρίσετε. 

Το SkyView Free είναι μια όμορφα σχεδιασμένη εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κάμερα σας για να εντοπίσει με ακρίβεια ουράνια αντικείμενα στον ουρανό, μέρα ή νύχτα. 

Βρείτε δημοφιλείς αστερισμούς ενώ σαρώνετε τον ουρανό, εντοπίστε πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα και ανακαλύψτε μακρινούς γαλαξίες. 

Στρέψτε τη συσκευή σας στον ουρανό για να εντοπίσετε γαλαξίες, αστέρια, αστερισμούς, πλανήτες και δορυφόρους (συμπεριλαμβανομένου του ISS και του Hubble) που περνούν από πάνω σας, διατηρήστε τη νυχτερινή σας όραση με φίλτρα νύχτας κόκκινου ή πράσινου. 

Διατηρήστε νυχτερινή όραση σας με κόκκινο ή πράσινο φίλτρα νυχτερινή λειτουργία.  Xρησιμοποιήστε τη φωτογραφική σας μηχανή για να εντοπίσετε τα αντικείμενα στον ουρανό, μέρα ή νύχτα.

Ακολουθήστε το κομμάτι του ουρανού για κάθε αντικείμενο για να δείτε την ακριβή τοποθεσία στον ουρανό σε οποιαδήποτε ημερομηνία και την ώρα. Μετάβαση στο μέλλον ή το παρελθόν για να δούμε τον ουρανό σε διαφορετικές ημερομηνίες και ώρες.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!