//Add More external stylesheets Signal Private Messenger : Δωρεάν επικοινωνία, με υπερσύγχρονη κρυπτογράφηση



Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Signal Private Messenger : Δωρεάν επικοινωνία, με υπερσύγχρονη κρυπτογράφηση

read

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Signal Private Messenger για δωρεάν, άμεση επικοινωνία οπουδήποτε στον κόσμο. Στείλτε και λάβετε μηνύματα υψηλής πιστότητας, συμμετέχετε σε κλήσεις φωνής και βίντεο HD και εξερευνήστε μια αυξανόμενη σειρά νέων λειτουργιών που σας βοηθούν να παραμείνετε συνδεδεμένοι.

Με προηγμένη τεχνολογία προστασίας και με υπερσύγχρονη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο διατηρεί τις συνομιλίες σας απόλυτα ασφαλείς.

Το απόρρητο δεν είναι μια προαιρετική λειτουργία - είναι ακριβώς ο τρόπος που λειτουργεί το Signal. Τα μηνύματα παραδίδονται γρήγορα και αξιόπιστα, ακόμα και σε αργά δίκτυα. Το Signal βελτιστοποιείται ώστε να λειτουργεί και στο πιο περιορισμένο περιβάλλον.

Η νέα έκδοση του Signal Desktop, 7.1.1, φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά που κάνουν την εφαρμογή ακόμη πιο λειτουργική και εύχρηστη για τους χρήστες της. 

Μία από τις κύριες αλλαγές, είναι η βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας της εφαρμογής. Οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαύσουν μια πιο ομαλή εμπειρία χρήσης, χωρίς καθυστερήσεις ή κολλήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την επικοινωνία τους.

Επιπλέον, διαθέτει βελτιωμένη υποστήριξη για την εγκατάσταση και τη χρήση της εφαρμογής σε διάφορες πλατφόρμες, όπως Windows, macOS και Linux. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Signal Desktop από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν, χωρίς περιορισμούς.

Τέλος, προσφέρει επιπλέον λειτουργίες ασφαλείας και προστασίας της ιδιωτικότητας, που βελτιώνουν την ασφάλεια των επικοινωνιών των χρηστών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια εποχή όπου η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων είναι υψίστης σημασίας.

Για να εγκαταστήστε το Signal Private Messenger στον υπολογιστή σας θα πρέπει πρώτα να το τρέξετε στο κινητό σας. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,Mac,Android,iOS
Κατεβάστε την εφαρμογή Signal Private Messenger


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .