Mixere : Αυτόνομος φορητός μίκτης ήχου για τα windows



Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Mixere : Αυτόνομος φορητός μίκτης ήχου για τα windows

read

Το Mixere είναι μια δωρεάν, αυτόνομη  εφαρμογή, που σημαίνει ότι δεν έχει ένα πρόγραμμα εγκατάστασης. Για να το εγκαταστήσετε, απλά αντιγράψτε τα  αρχεία σε ένα φάκελο κάπου στο σκληρό σας δίσκο. Το Mixere έχει βελτιστοποιηθεί ιδιαίτερα για τη δημιουργία live sound κολλάζ. Εννοιολογικά, είναι σαν ένα ράφι γεμάτο με τα CD players που συνδέονται με ένα αυτοματοποιημένο μίξερ.  

Τα χαρακτηριστικά  του Mixere περιλαμβάνουν δυναμική επανάληψης του ήχου, αυτόματη ενεργοποίηση του ήχου, πλήρως αυτοματοποιημένα ρυθμιστικά, «μαλακά» το σταδιακό σβήσιμο μεταξύ μουσικών αρχείων στιγμιότυπα, και απεριόριστη αναίρεση. Οποιοσδήποτε αριθμός των κομματιών μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα, με την επιφύλαξη μόνο των ορίων των Windows και την απόδοση της κάρτας ήχου.  

Κατά την εκκίνηση του Mixere, ανοίγει το μενού του μίκτη, αλλά ο μίκτης δεν περιέχει ακόμα τίποτα, οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι φορτώσουμε τα τραγούδια μας. Ευτυχώς, αυτό είναι πολύ εύκολο. 

Απλά επιλέξτε φόρτωση ήχου από το μενού Αρχείο ή πατήστε Ctrl + L. Στο παράθυρο διαλόγου μεταβείτε σε οπουδήποτε αρχεία ήχου σας, επιλέξτε ένα ή περισσότερα αρχεία, και πατήστε enter. Κάθε κομμάτι έχει έξι κουμπιά (Play, Pause, Stop, Loop, Mute, και Solo) και τέσσερα ρυθμιστικά .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .