//Add More external stylesheets LicenseCrawler: Βρείτε τους κωδικούς-κλειδιά από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας



Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

LicenseCrawler: Βρείτε τους κωδικούς-κλειδιά από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας

read

Θέλουμε να κάνουμε επανεγκατάσταση του λειτουργικού μας, όμως για κάποιους λόγους δεν θυμόμαστε ή δεν έχουμε φυλάξει τους κωδικούς εγκατάστασης των windows αλλά και πολλών άλλων προγραμμάτων που μας είναι απαραίτητα. Το LicenseCrawler είναι ο ιδανικός βοηθός που θα μας λύσει τα χέρια.

Πρόκειται για μία μικρή φορητή εφαρμογή (Portable) και δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρέξετε το πρόγραμμα που μέσα σε λίγη ώρα θα σαρώσει τον υπολογιστή σας και θα βρει όλους τους αριθμούς κλειδιά από όλα τα προγράμματα που έχετε εγκατεστημένα συμπεριλαμβανομένου και των windows.

Δεν απομένει παρά να σώσουμε το αρχείο σε μορφή text και να το φυλάξουμε κάπου, έτσι όταν θέλετε να εγκαταστήσετε πάλι κάποια προγράμματα που σας είναι απαραίτητα δεν χρειάζεται να ανατρέχετε σε manual και σε αυτοκόλλητα χαρτάκια ώστε να βρείτε τα κλειδιά.

Η εφαρμογή υποστηρίζει και ελληνικά επομένως όσοι θα θέλατε να έχετε ένα πλήρες εξελληνισμένο μενού, κατεβάστε το αρχείο Greek (by Wasilis Mandratzis) αποσυμπιέστε το και κάντε αντιγραφή το αρχείο Greek.lc μέσα στο φάκελο του προγράμματος, τρέξτε πάλι την εφαρμογή επιλέξτε από το μενού tools-language και επιλέξτε ελληνικά.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή LicenseCrawler


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .