//Add More external stylesheets FilePizza : Μοιραστείτε αρχεία στο διαδίκτυο με ισχυρή κρυπτογράφηση



Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

FilePizza : Μοιραστείτε αρχεία στο διαδίκτυο με ισχυρή κρυπτογράφηση

read

Οι διάφορες υπηρεσίες ανταλλαγής αρχείων (Peer-to-peer) όπως το BitTorrent Sync είναι ένας τρόπος για να μοιραστείτε μεγάλα αρχεία χωρίς να πληρώνετε για την αποθήκευση στο σύννεφο τρίτους, ωστόσο απαιτεί από εσάς να κατεβάσετε το λογισμικό.

Το FilePizza σε αντίθεση είναι μία διαδικτυακή δωρεάν υπηρεσία μέσω της οποίας μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας οποιοδήποτε αρχείο χρησιμοποιώντας peer-to-peer, στον browser σας. Για να μοιράσετε ένα αρχείο απλά επιλέξτε το, ανεβάστε το, και δώστε τον σύνδεσμο σε οποιοδήποτε άλλο επιθυμείτε να το κατεβάσει.


Τα αρχεία σας δεν ανεβαίνουν σε κάποιο διακομιστή. Αντ 'αυτού, αποστέλλονται απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή που κάνει το Upload  στο πρόγραμμα περιήγησης των ή του υπολογιστή που κάνει το download χρησιμοποιώντας WebTorrent και WebRTC. 

Αυτό απαιτεί ο χρήστης να αφήνει ανοιχτό το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά. Η εφαρμογή δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος των αρχείων, επομένως μπορείτε να μοιράσετε και πολύ μεγάλα σε μέγεθος αρχεία και μάλιστα μπορούν να κατεβάσουν τα αρχεία σας περισσότερα από ένα άτομα ταυτόχρονα, κατά την διάρκεια δε της διαμοίρασης μπορείτε να βλέπετε και πόσοι χρήστες τα κατεβάζουν.

Τι συμβαίνει όταν κλείσω εγώ που ανεβάζω το αρχείο το πρόγραμμα περιήγησης μου; Τότε η μεταφορά ακυρώνεται, ωστόσο εάν έστω  και ένας από τους χρήστες έχει ολοκληρώσει τη μεταφορά, αυτός ο θα συνεχίσει να το διαδίδει και στους άλλους  χωρίς όμως να είναι δυνατή η εκκίνηση νέων λήψεων.  Η κρυπτογράφηση είναι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά της εφαρμογής και καλύπτει όλες σας τις δραστηριότητες. Για να ανεβάσετε και να μοιράσετε το τα αρχεία σας ο τρόπος είναι απλούστατος.

 Αφού συνδεθείτε με την υπηρεσία κάντε κλικ στο select a file και ανεβάστε το αρχείο που θέλετε να μοιράσετε. Περιμένετε λίγο, μέχρι να ολοκληρωθεί η επεξεργασία ( ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος του αρχείου και την ταχύτητα της σύνδεσής σας), ωστόσο δεν διαρκεί πολύ . Για μία τυπική σύνδεση  8-10 mbs  θα διαρκέσει περίπου 1- 2, 3 λεπτά για ένα αρχείο μεγέθους περίπου 800 MB. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία θα δείτε ένα σύνδεσμο. Αντιγράψτε τον και επικολλήστε τον στο σημείο που θέλετε να φαίνεται ή μοιράστε τον στα άτομα που επιθυμείτε να κατεβάσουν το αρχείο σας.

FilePizza


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .