//Add More external stylesheets DIALux : Υπολογίσετε τη φωτεινότητα στα δωμάτιά σας



Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

DIALux : Υπολογίσετε τη φωτεινότητα στα δωμάτιά σας

read

Δωρεάν λογισμικό που μπορεί να σας βοηθήσει σχεδιάσετε και να υπολογίσετε το φωτισμό που απαιτείται, σε δωμάτια, ορόφους, κτίρια και εξωτερικούς χώρους. 

Το DIALux χρησιμοποιείται ως εργαλείο σχεδιασμού από περισσότερους από 700.000 σχεδιαστές φωτισμού παγκοσμίως, εξελίσσεται συνεχώς και πληροί τις απαιτήσεις του σύγχρονου σχεδιασμού και υπολογισμού του φωτισμού. Το DIALux, μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στην υπάρχουσα ροή εργασίας σας. 

Υποστηρίζει πολλές ανοικτές διεπαφές και μορφές αρχείων όπως IFC, STF, DWG, DXF, IES ή LDT. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεδομένα από ένα διαφορετικό λογισμικό CAD και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο φωτισμού στο DIALux. 

Με μενού στα ελληνικά, και δυνατότητες εγγραφής σε φόρουμ αλλά και παρακολούθηση βίντεο και ανάγνωσης οδηγιών σχετικά με το πώς να δουλέψετε με το λογισμικό, θα έλεγα ότι είναι ένα ένα από τα καλύτερα προγράμματα στο είδος τους κατάλληλο για μηχανικούς, αλλά και τον οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί και να υπολογίσει επαρκώς τον ακριβή φωτισμό που πρέπει να έχουν τα δωμάτια του σπιτιού του.  

Ωστόσο, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι για να το δουλέψει κανείς, πρέπει να έχει μια κάποια εμπειρία με σχεδιαστικά προγράμματα ώστε να μην ΄΄χαθεί΄΄.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή DIALux


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .