//Add More external stylesheets Audio Book Maker : Μετατρέψτε οποιοδήποτε κείμενο σε Audio Book



Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Audio Book Maker : Μετατρέψτε οποιοδήποτε κείμενο σε Audio Book

read

Δωρεάν λογισμικό κειμένου σε ομιλία που διαβάζει κείμενα με ανθρώπινη φωνή (πρόγραμμα αναπαραγωγής κειμένου σε ομιλία).Χρησιμοποιεί μηχανές κειμένου σε ομιλία που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας. Το Audio Book Creator βοηθά επίσης τους μαθητές να μάθουν να προφέρουν σωστά τις ξένες γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά κλπ.).

Η ακρόαση των σημειώσεων της τάξης ή του υλικού στον υπολογιστή θα σας επιτρέψει να μάθετε ταχύτερα. Με τη μετατροπή του κειμένου σε ήχο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές αναπαραγωγής και να μελετήσετε όταν τρέχετε ή περπατάτε.

Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται, ανάγνωση κειμένου σε φωνή από διαφορετικές φωνές (και σε διαφορετικές γλώσσες). Μετατροπή κειμένου σε αρχεία ήχου με υψηλή ταχύτητα.

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία ήχου και να τα ακούσετε οπουδήποτε. Αφού ανεβάσετε το κείμενο, κάντε τις απαραίτητες ορθογραφικές διορθώσεις ( αν αυτό απαιτείται) και πατήστε στο κουμπί δημιουργία βιβλίου ήχου.

Περιλαμβάνει, ρυθμιζόμενες παραμέτρους ομιλίας όπως ταχύτητα, βήμα, ένταση, αυτόματη κύλιση κειμένου για να είναι ορατό το κείμενο στην τρέχουσα θέση ανάγνωσης. 

Το κείμενο ομιλίας μπορεί επίσης να επισημανθεί με οποιοδήποτε χρώμα κατά την ανάγνωση. Μπορεί να διαβάσει κείμενο και να το μετατρέψει από έγγραφα του Word και έγγραφα PDF σε ήχο για χρήση σε οποιονδήποτε CD / MP3 player.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .