Wise Auto Shutdown : Προγραμματίστε τον υπολογιστή σας για Shut Down, επανεκκίνηση, αποσύνδεση



Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Wise Auto Shutdown : Προγραμματίστε τον υπολογιστή σας για Shut Down, επανεκκίνηση, αποσύνδεση

read

To Wise Auto Shutdown σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας να κλείσει, να κάνετε επανεκκίνηση, να αποσυνδεθείτε, να θέσετε τον υπολογιστή σας σε κατάσταση αδρανοποίησης σε τακτική βάση ή μόνο μία φορά. Μπορείτε να προγραμματίσετε την εργασία που επιθυμείτε καθημερινά, σε ακριβή χρόνο, σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα ή μετά από ένα χρονικό διάστημα που έχετε ορίσει χειροκίνητα .

Ακόμη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε υπενθυμίσεις και έτσι θα ειδοποιηθείτε 5 λεπτά πριν να εκτελεί η εντολή σας. Αν ωστόσο δεν είστε έτοιμοι ακόμη, μπορείτε να το καθυστερήσετε από 10 λεπτά ή μέχρι 4 ώρες, χωρίς περίπλοκες επιλογές ή περιττά παράθυρα διαλόγου, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ποια εργασία επιθυμείτε και μετά να καθορίσετε καθορίστε το χρόνο.

Η εφαρμογή μπορεί να ελαχιστοποιηθεί ως εικονίδιο στην μπάρα εργασίας και να τρέχει σιωπηλά στο παρασκήνιο. Αν κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο του, το μενού που εμφανίζεται θα σας επιτρέψει να κάνετε επανεκκίνηση αμέσως ή να τερματίσετε τη λειτουργία του υπολογιστή, με ένα μόνο κλικ. Πλήρως συμβατό με windows 10 και 11. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Wise Auto Shutdown

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .