//Add More external stylesheets SumatraPDF : Ο ταχύτερος PDF Viewer



Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

SumatraPDF : Ο ταχύτερος PDF Viewer

read

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ανοικτού κώδικα PDF αναγνώστες είναι το SumatraPDF. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε την έκδοση 3.5 του SumatraPDF και τις λειτουργίες του που το καθιστούν έναν πολυλειτουργικό και ευέλικτο αναγνώστη PDF.

Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή  που προσφέρει μια απλή  λύση για την προβολή αρχείων PDF. Η έκδοση 3.5 του SumatraPDF προσφέρει αρκετές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες που καθιστούν την εμπειρία ανάγνωσης PDF ακόμα πιο ευχάριστη και εύκολη.

Το SumatraPDF είναι γνωστό για την ταχύτητα του.  Σχεδιασμένο για να ξεκινά γρήγορα και να φορτώνει τα αρχεία PDF με ελάχιστη καθυστέρηση. Οι βασικές λειτουργίες, όπως η περιήγηση με σελίδες, η αναζήτηση και η εκτύπωση, είναι εύκολα προσβάσιμες και χρησιμοποιούνται με άνεση.

Υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων, όπως PDF, ePub, MOBI, CHM, XPS, DjVu και CBZ. Αυτό το καθιστά ιδανικό για όσους επιθυμούν να διαβάσουν διάφορα είδη ηλεκτρονικών βιβλίων και εγγράφων.

Διαθέτει πολλές επιλογές προσαρμογής, όπως αλλαγή της γλώσσας, ρύθμιση του προεπιλεγμένου μεγέθους γραμματοσειράς και ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των εργαλείων αναζήτησης και επισημάνσεων.

Είναι συμβατός με προσθήκες (plugins) που επεκτείνουν τις λειτουργίες του. Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένες λειτουργίες, όπως επισημάνσεις, σχολιασμός και εργαλεία μέτρησης, για να ενισχύσετε την εμπειρία ανάγνωσης σας.

Συμπερασματικά  πρόκειται για ένα αξιόλογο PDF Reader που πρέπει κατά την γνώμη μου να έχετε οπωσδήποτε στον υπολογιστή σας
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SumatraPDF


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .