//Add More external stylesheets SterJo Key Finder : Ανακτήστε τους κωδικούς κλειδιά από όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα



Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

SterJo Key Finder : Ανακτήστε τους κωδικούς κλειδιά από όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα

read

Με το SterJo Key Finder μπορείτε να ανακτήσετε τα κλειδιά από όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα αλλά και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας. Αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν για κάποιο λόγο ξεχάσετε ή χάσετε κάποια από αυτά. 

Με αυτό τον τρόπο θα έχετε αποθηκευμένη ανά πάσα στιγμή την λίστα με όλα τα product keys οπότε σε περίπτωση που χρειαστεί για κάποιο λόγο να τα ξαναπεράσουμε να μην αντιμετωπίσουμε αυτό πρόβλημα. Όπως θα δείτε, διατίθεται σε δύο downloads ένα για εγκατάσταση της εφαρμογής και μία για να το χρησιμοποιήσετε χωρίς εγκατάσταση από κάποιο στικάκι USB για παράδειγμα. 

Το αποτελεσματικό αυτό utility είναι ιδανικό για την εύρεση των κλειδιών εγκατάστασης για τα Windows και όχι μόνο. Η διαδικασία για την ανάκτηση των Windows είναι πολύ απλή και γρήγορη. Μετά την εκτέλεση του λογισμικού θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να αποκαταστήσετε τα χαμένα σας κλειδιά όπως για παράδειγμα, το κλειδί εγκατάστασης του Microsoft Office, αλλά και κλειδιά εγκατάστασης από πολλά άλλα πρόγραμμα όπως είναι το CorelDraw, το WinZip, το Nero, και πολλά άλλα. 
Μία από τις σημαντικές ιδιαιτερότητές του είναι ότι μας παρέχει τη δυνατότητα να βρούμε τα product keys για τα windows που είναι εγκατεστημένα σε διαφορετικό σκληρό δίσκο από αυτόν που τρέχουμε την εφαρμογή μας, για παράδειγμα συνδέουμε στον υπολογιστή μας μέσω κάποιας εξωτερικής συσκευής usb ένα σκληρό δίσκο στον υπολογιστή μας στον οποίο έχουμε εγκαταστήσει τα windows.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .