//Add More external stylesheets Reduce Memory : Απελευθερώστε περισσότερη μνήμη στον υπολογιστή σας



Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Reduce Memory : Απελευθερώστε περισσότερη μνήμη στον υπολογιστή σας

read

Όταν τρέχετε πολλά προγράμματα αυτά καταναλώνουν τη μνήμη RAM του υπολογιστή σας, και θα έχετε διαπιστώσει ( αν αυτή δεν είναι αρκετή) ότι το σύστημά σας γίνεται αργό και πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται. 

Μάλιστα συμβαίνει παρ΄ότι έχετε κλείσει αρκετά από τα προγράμματα εν τούτοις το υπόλοιπο της μνήμης σας να μην βρίσκεται στα αρχικά της επίπεδα.  Το Reduce Memory είναι μια ελαφριά και αποτελεσματική εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση και την απελευθέρωση μνήμης στα Windows. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε την απόδοση και την ταχύτητα του υπολογιστή σας.

Η εφαρμογή εντοπίζει έξυπνα και τερματίζει περιττές διαδικασίες και εργασίες παρασκηνίου που καταναλώνουν πολύτιμους πόρους μνήμης. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει στην ανακούφιση της υπερβολικής χρήσης  μνήμης και επιτρέπει στο σύστημά σας να αποδίδει τα μέγιστα.

Παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που την καθιστά απλή ακόμη και για αρχάριους χρήστες για την πλοήγηση και τη χρήση της εφαρμογής. Ο κύριος πίνακας εργαλείων εμφανίζει στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη χρήση της μνήμης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τον αντίκτυπο των βελτιστοποιήσεων της εφαρμογής.

Εκτός από την απελευθέρωση μνήμης, η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από άλλες λειτουργίες για τη βελτίωση της απόδοσης του συστήματος. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε προγράμματα και υπηρεσίες εκκίνησης, επιτρέποντάς σας να απενεργοποιήσετε τα περιττά και να βελτιώσετε τους χρόνους εκκίνησης. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε προσωρινά αρχεία και προσωρινή μνήμη, η οποία όχι μόνο ανακτά τον αποθηκευτικό χώρο αλλά συμβάλλει επίσης σε μια πιο ομαλή εμπειρία χρήστη.

Επιπλέον, το Reduce Memory προσφέρει μια χρήσιμη λειτουργία που ονομάζεται "Auto-Optimize", η οποία βελτιστοποιεί αυτόματα το σύστημά σας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό διασφαλίζει ότι ο υπολογιστής σας διατηρεί τη βέλτιστη χρήση της μνήμης χωρίς καμία χειροκίνητη παρέμβαση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Reduce Memory


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .