//Add More external stylesheets PDF.IO : Επεξεργαστείτε, αφαιρέστε κρυπτογραφήστε και μετατρέψτε αρχεία PDF



Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

PDF.IO : Επεξεργαστείτε, αφαιρέστε κρυπτογραφήστε και μετατρέψτε αρχεία PDF

read

Το PDF είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων για την ανταλλαγή εγγράφων και πληροφοριών στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η δημιουργία, η μετατροπή και η επεξεργασία αρχείων PDF μπορεί να  δυσκολέψει πολλούς. Ευτυχώς, υπάρχουν πλατφόρμες όπως το PDF.IO που προσφέρουν εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις για αυτό το πρόβλημα.

Το PDF.IO είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει διάφορα εργαλεία για τη δημιουργία, τη μετατροπή και την επεξεργασία αρχείων PDF. Mπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα νέα αρχεία PDF, να μετατρέψετε άλλα αρχεία σε PDF και να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα αρχεία PDF με διάφορους τρόπους.

Μια από τις βασικές λειτουργίες του PDF.IO είναι η δυνατότητα δημιουργίας νέων αρχείων PDF. Οι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν τα αρχεία τους στην πλατφόρμα και να τα μετατρέψουν σε PDF με μερικά απλά βήματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρειάζεται να στείλετε ένα έγγραφο σε μορφή PDF και δεν έχετε το ανάλογο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Επιπλέον, το PDF.IO διαθέτει επίσης εργαλεία για τη μετατροπή αρχείων σε PDF. Μπορείτε να μετατρέψετε έγγραφα σε μορφή Word, Excel, PowerPoint και πολλά άλλα σε PDF με ένα κλικ. Αυτό είναι χρήσιμο όταν χρειάζεται να αποστείλετε ένα έγγραφο σε μορφή που δεν είναι PDF.

Τέλος, παρέχει εργαλεία επεξεργασίας για τα υπάρχοντα αρχεία PDF.Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, εικόνες, σημειώσεις καθώς και να συγχωνεύσετε ή να χωρίσετε τα αρχεία σας να ανεβάσετε τα αρχεία από τον υπολογιστή σας, από το Dropbox, το Google Drive ή απλά από οποιοδήποτε σύνδεσμο (URL) στο διαδίκτυο.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για μια εκπληκτική δωρεάν Online εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να κάνουμε σχεδόν τα πάντα σε έγγραφα PDF, όπως το να διαχωρίσουμε οποιοδήποτε το αρχείο PDF σε κομμάτια ή να επιλέξουμε μόνο κάποιες σελίδες, να συγχωνεύσουμε πολλά αρχεία PDF σε ένα, να μειώσουμε το μέγεθος ενός αρχείου PDF, να μετατρέψουμε αρχεία PDF σε Word (doc, docx) και να τα κάνουμε διαθέσιμα για επεξεργασία, να μετατρέψουμε αρχεία Word (doc, docx) σε PDF, να καταργήσουμε τον κωδικό πρόσβασης από οποιοδήποτε PDF να αφαιρέσουμε την κρυπτογράφηση και να ξεκλειδώσουμε ένα προστατευμένο έγγραφο αλλά και πολλές ακόμη χρήσιμες λειτουργίες.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .