//Add More external stylesheets Project Gutenberg :Η καλύτερη Online βιβλιοθήκη για να βρείτε να κατεβάστε και να διαβάστε χιλιάδες e-books



Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Project Gutenberg :Η καλύτερη Online βιβλιοθήκη για να βρείτε να κατεβάστε και να διαβάστε χιλιάδες e-books

read

Το Project Gutenberg προσφέρει χιλιάδες δωρεάν βιβλία σε μορφή e-books: επιλέξετε ανάμεσα σε δωρεάν βιβλία με μορφή epub, δωρεάν βιβλία Kindle, κατεβάστε τα ή διαβάστε τα σε απευθείας σύνδεση. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομολογουμένως προσπάθεια στον τομέα της γνώσης και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Όλα τα ebooks έχουν ψηφιοποιηθεί και επιμελώς διορθωθεί με τη βοήθεια χιλιάδων εθελοντών. Δεν απαιτείται καμία αμοιβή ή εγγραφή, αλλά αν βρείτε χρηστικό το Project Gutenberg, μπορείτε να δωρίσετε ένα μικρό ποσό ενισχύοντας την προσπάθεια του ώστε να αγοράσει περισσότερα προς ψηφιοποίηση βιβλία. Ακόμη το Project Gutenberg παράγει σε τακτικούς χρόνους CD και DVD αρχεία (ISO αρχεία) που περιέχουν βιβλία από διάφορες συλλογές. Αφού τα κατεβάσετε, μπορείτε να τα ΄΄καψετε΄΄ σε ένα CD ή DVD ένα CD ή ακόμα και Dual Layer ανάλογα με το μέγεθός των αρχείων.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .