iSpy : Δωρεάν εφαρμογή επιτήρησης και ανίχνευσης κίνησης με κάμερες για τα windows



Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

iSpy : Δωρεάν εφαρμογή επιτήρησης και ανίχνευσης κίνησης με κάμερες για τα windows

read

Δωρεάν λογισμικό ανοικτού κώδικα για επιτήρηση και ανίχνευση κίνησης, το iSpy χρησιμοποιεί την καταγραφή από κάμερες και μικρόφωνα για τον εντοπισμό και καταγραφή κίνησης ή ήχου και παρέχει ασφάλεια, επιτήρηση, παρακολούθηση και υπηρεσίες συναγερμού. Οι πληροφορίες συγκεντρώνονται και συμπιέζονται σε flash βίντεο ή mp4 και μετά διοχετεύονται με ασφάλεια μέσω web ή σε κινητές συσκευές ή ακόμη και μέσω τοπικού δικτύου . 

Η παρακολούθηση του σπιτιού σας ενώ βρίσκεστε μακριά είναι απλή. Απλά συνδέστε κάποιες κάμερες (ακόμα και κάμερες IP) και αφήστε το iSpy να λειτουργεί. 

Μπορείτε να κάνετε check in ανά πάσα στιγμή για να παρακολουθήσετε και να ελέγξετε τις κάμερες στο σπίτι σας και μπορείτε να είστε ήσυχοι  ότι θα ειδοποιηθείτε άμεσα με framegrabs των εισβολέων που αποστέλλονται στο κινητό σας στο youtube (μόνο με ιδιωτική πρόσβαση).

Θα μπορούσατε επίσης, να ρυθμίσετε το iSpy για να παρακολουθείτε  και με ήχο  όσο και με κάμερα το σπίτι σας και να ενεργοποιείτε την εγγραφή τόσο του βίντεο όσο και του ήχου για παράδειγμα με δυνατούς θορύβους .

Το iSpy είναι απολύτως δωρεάν όταν χρησιμοποιείται τοπικά. Μπορείτε να προσθέσετε όσες κάμερες επιθυμείτε.  

Ωστόσο, η ασφαλής πρόσβαση στο διαδίκτυο, τα SMS, οι ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η πρόσβαση σε κινητές συσκευές και η χρήση της ειδικής  πλατφόρμας απαιτούν κάποια μικρή συνδρομή ( δείτε εδώ)


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .