//Add More external stylesheets HDClone Free Edition: Δωρεάν εργαλείο κλωνοποίησης HD ή SSD


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

HDClone Free Edition: Δωρεάν εργαλείο κλωνοποίησης HD ή SSD

read

Κλωνοποιήσετε τους σκληρούς σας δίσκους και δημιουργήστε πιστά τους αντίγραφα. Πιό συγκεκριμένα το HDClone Free Edition σας επιτρέπει να μετακινήσετε το περιεχόμενο από ένα& σκληρό δίσκο σε έναν άλλο, μεγαλύτερο. 

Το πρόγραμμα εγκαθίσταται σε κάποιο στικάκι USB ή σε κάποιο CD/DVD μέσω του οποίου, μπορείτε να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας και να αντιγράψτε το περιεχόμενο της μονάδας δίσκου που επιθυμείτε στο νέο δίσκο χρησιμοποιώντας ένα γραφικό περιβάλλον. 

To HDClone δημιουργεί φυσικά ή λογικά αντίγραφα (κλώνους), εικόνες των σκληρών δίσκων και άλλων μέσων μαζικής αποθήκευσης. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τη δημιουργία αντιγράφων ολόκληρου του λογισμικού ή της εγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. 

Μια ειδική λειτουργία διάσωσης κάνει το HDClone ανεκτίμητο εργαλείο για τη διάσωση των αρχείων σε ελαττωματικούς σκληρούς δίσκους. Λειτουργεί ανεξάρτητα από σχήμα διαμέρισης, το σύστημα αρχείων, και το λειτουργικό σύστημα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .