//Add More external stylesheets EZGIF.COM : Βελτιστοποιήστε και μειώστε το μέγεθος σε κινούμενα γραφικά



Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

EZGIF.COM : Βελτιστοποιήστε και μειώστε το μέγεθος σε κινούμενα γραφικά

read

Αν θέλουμε να ανεβάσουμε ένα αρχείο Gif στο διαδίκτυο το βασικό μας μέλημα είναι να φροντίσουμε να έχει μικρό μέγεθος. Όπως γνωρίζουμε τα αρχεία GIf (κινούμενα γραφικά) μπορούν να διακοσμήσουν και να δώσουν μία πολύ ρεαλιστική- εντυπωσιακή εικόνα όταν ενσωματωθούν σε μία ιστοσελίδα ή μία παρουσίασης, με την προϋπόθεση να μην έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος. Το online resizer gif είναι μία πολύ χρήσιμη online υπηρεσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξετε το μέγεθος ενός animated gif.

Ο τρόπος είναι πολύ απλός, πατήστε στο κουμπί αναζήτηση, επιλέξτε το Gif animation που θέλετε να μετατρέψετε και πατήστε στο κουμπί Upload, εναλλακτικά αν το animation βρίσκεται σε κάποια ιστοσελίδα κάντε Copy το url του Gif  και μετά κάντε το Paste στο σχετικό κουτάκι. Επιλέξτε τώρα μία από τις διαθέσιμες επιλογές που βρίσκονται κάτω από το κουτάκι



Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι εκτός από τη βελτιστοποίηση των κινούμενων γραφικών μας η εφαρμογή διαθέτει και πολλές άλλες επιλογές όπως η δυνατότητα περικοπής τμήματος του γραφικού, η αλλαγή των διαστάσεων της εικόνας, η μεταβολή της ταχύτητας του, η προσθήκη κειμένου και η δυνατότητα προσθήκης κάποιων επί μέρους εφέ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί  και η δυνατότητα της εφαρμογής να μετατρέψει οποιοδήποτε βίντεο σε κινούμενα γραφικά ( Video to GIF converter ) με μόνο περιορισμό το μέγεθος του βίντεο που δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 50 MB.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .