//Add More external stylesheets Drawpile : Συνεργαστείτε στο ίδιο σκίτσο πολλοί χρήστες ταυτόχρονα



Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Drawpile : Συνεργαστείτε στο ίδιο σκίτσο πολλοί χρήστες ταυτόχρονα

read

Το Drawpile είναι ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα ζωγραφικής που περιλαμβάνει όλα όσα θα πρέπει να έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα σχεδίασης δίνοντας τη δυνατότητα να συνεργαστούν στο ίδιο σκίτσο πολλοί άνθρωποι μαζί.

Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται κοινός καμβάς χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη γι΄αυτό το λόγο λειτουργία του διακομιστή ή ενός dedicated server, εγγραφή, αναπαραγωγή και συνεδρίες εξαγωγής, σχεδίασης, στρώματα και λειτουργίες ανάμειξης, στρώματα κειμένου και ενσωματωμένο chat. Πρόκειται πραγματικά για μία πολύ έξυπνη ιδέα και μετατρέπει την όλη διαδικασία σχεδίασης σε διασκέδαση.

Μία από τις κύριες αλλαγές στην έκδοση 2.2.1 είναι η βελτίωση του συστήματος επιλογής χρωμάτων. Τώρα οι χρήστες μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν την παλέτα χρωμάτων τους και να δημιουργήσουν τις δικές τους εξατομικευμένες επιλογές. Αυτό βοηθάει στη διευκόλυνση της διαδικασίας σχεδίασης και στη βελτίωση της δημιουργικότητας των χρηστών.

Επιπλέον, η νέα έκδοση περιλαμβάνει βελτιώσεις στο σύστημα εργαλείων, καθώς και στη διαχείριση των επιπέδων. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να οργανώνουν και να διαχειρίζονται τα στοιχεία τους με μεγαλύτερη ευκολία και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, η ενσωμάτωση νέων εργαλείων σχεδίασης δίνει στους χρήστες περισσότερες επιλογές και ευκαιρίες για δημιουργικότητα.

Ο τόπος χρήσης είναι απλός, φτιάξτε τη ζωγραφιά σας και προσκαλέστε τους φίλους σας επιλέγοντας από το μενού του προγράμματος session-Host, βάλτε ένα όνομα σαν τίτλο και προσθέστε ένα κωδικό, πείτε στους φίλους να τρέξουν το πρόγραμμα και από το το μενού του προγράμματος να επιλέξουν session-join.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Drawpile


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .