Comodo Internet Security : Κορυφαία δωρεάν επιλογή για την προστασία του υπολογιστή σας



Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Comodo Internet Security : Κορυφαία δωρεάν επιλογή για την προστασία του υπολογιστή σας

read

To COMODO Internet Security αποτελεί ίσως την καλύτερη δωρεάν επιλογή για antivirus και αυτό γιατί είναι το μοναδικό ίσως δωρεάν antivirus με τόσες δυνατότητες. Περιλαμβάνει εκτός από το antivirus ένα πολύ καλό firewall και με την χρήση προηγμένων τεχνικών καθιστά τον υπολογιστή σας πραγματικό φρούριο.

Πιο συγκεκριμένα με την τεχνική Defense + προστατεύει τα κρίσιμα αρχεία του συστήματος και εμποδίζει τα malware πριν εγκατασταθούν, ακόμη πρωτοποριακές τεχνικές του προγράμματος δημιουργούν προστασία από εξελιγμένες επιθέσεις του τύπου buffer overflow και διαγράφουν όλες τις κακόβουλες διαδικασίες προτού να μπορέσουν να ξεκινήσουν το καταστροφικό τους έργο. Ένα ακόμη πολύ θετικό στοιχείο είναι ότι χρησιμοποιεί το sandboxie έτσι ώστε αν μία εφαρμογή δεν είναι γνωστή ή αν διαπιστώσει ότι πιθανώς υπάρχει κάποιος κίνδυνος από την χρήση της να την τρέξει μέσα στο προστατευμένο περιβάλλον.

Αν είστε σίγουροι ότι η εφαρμογή που θέλετε να τρέξετε είναι ασφαλής μπορείτε πολύ εύκολα να δώσετε στο πρόγραμμα την εντολή να τη συμπεριλάβει στα ασφαλή προγράμματα. Kατά την γνώμη μου είναι το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα για την ασφάλεια του υπολογιστή μας που βάζει κάτω πολλά εμπορικά. Η μηχανή του Comodo Antivirus έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις σε αυτή την έκδοση εμπεριέχοντας μια σειρά από νέες τεχνολογίες cloud-based παρέχοντας μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτερη ανίχνευση των νέων απειλών.

Η σουίτα περιλαμβάνει επίσης ένα Game Mode που σας επιτρέπει να εκτελέσετε τα παιχνίδια ή άλλες εφαρμογές πλήρους οθόνης χωρίς να ενοχλήστε από την ασφάλεια με διάφορα pop-ups. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι το το μενού της εφαρμογής υποστηρίζει και ελληνικά. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα εκγκαταστήσει το Comodo Browser μια ειδική έκδοση για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια κατά το σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, η ακόμη και να το απεγκαταστήσετε αν δεν σας αρέσει, χωρίς αυτό να επιρεάσει σε τίποτα την απόδοση του antinirus.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .