//Add More external stylesheets CD-Runner : Όλα σε ένα για ακούσετε μουσική και να δείτε ταινίες από DVD


Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

CD-Runner : Όλα σε ένα για ακούσετε μουσική και να δείτε ταινίες από DVD

read

Το CD-Runner είναι ένας player πολυμέσων, ο οποίος ξεχωρίζει για την πληθώρα των δυνατοτήτων του. Μπορείτε να αναπαράγετε CDs, DVDs, MP3s, και πολλά άλλα φορμάτ. Η ευκολία χρήσης και η διαισθητική διεπαφή του καθιστούν το CD-Runner ιδανικό από τον αρχάριο μέχρι τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Εντυπωσιάζει  η ικανότητά του να ταξινομεί τη μουσική σας συλλογή. Με έναν έξυπνο κατάλογο που ενημερώνεται αυτόματα, το CD-Runner σας επιτρέπει να οργανώσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια με τρόπο που να τα βρίσκετε εύκολα και γρήγορα. Και μην ανησυχείτε για τις ετικέτες των τραγουδιών. Διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο για την επεξεργασία των ID3 tags, για να είναι η μουσική σας πάντα τακτοποιημένη και ενημερωμένη.

Είναι επίσης, ένας εξαιρετικός player για ταινίες και βίντεο. Με υποστήριξη για υψηλή ευκρίνειας αναπαραγωγής και συμβατότητας με τα πιο δημοφιλή φορμάτ,  εξασφαλίζει ότι θα βλέπετε τα βίντεό σας χωρίς προβλήματα.

Eχει σχεδιαστεί για να αναγνωρίζει και να αναπαράγει αυτόματα πολυμέσα όλων των τύπων, από Audio CD σε MP3 και FLAC.
Επίσης, αναλύει τα CD, παίζει ραδιόφωνο στο Internet, MP3 CD και ταινίες DVD, μεταφορτώνει αυτόματα πληροφορίες CD από το freedb online και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνει γραφικές προσόψεις Home Stereo, Compact, TouchPad και Ribbon (ελαχιστοποιημένο) που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με ένα πραγματικό hi-fi CD και DVD player, ενώ η μικρότερη πρόσοψη στερεοφωνικού έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με μια πραγματική μονάδα που θα βρείτε σε ένα αυτοκίνητο.

Όλες οι προσόψεις είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμες και μπορεί να αλλάζουν μεταξύ σας καθώς παίζετε μουσική ή βλέπετε ταινίες. Παρέχεται επίσης, πλήρης υποστήριξη για το freedb και οποιαδήποτε άλλη συμβατή βάση δεδομένων CDDB, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε αυτόματη λήψη και υποβολή ηλεκτρονικών πληροφοριών Audio CD (τίτλοι καλλιτεχνών και άλμπουμ, τίτλοι τραγουδιών, σημειώσεις γραμματοκιβωτίου κ.λπ.). Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε πάνω από 3 εκατομμύρια ηχητικά CD με την τελευταία βιβλιοθήκη δίσκων.

Και μην ξεχνάμε την εξαιρετική υποστήριξη  του. Στην ιστοσελίδα τους, μπορείτε να βρείτε ένα εκτενές FAQ, οδηγούς χρήσης και ακόμα και ένα φόρουμ όπου μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες και λύσεις με άλλους χρήστες. Η αφοσίωση στην άριστη εξυπηρέτηση είναι ένα ακόμη σημείο που κάνει το CD-Runner να ξεχωρίζει.

Σε τελική ανάλυση, το CD-Runner είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων. Είναι o απαραίτητος σύντροφος για την ψυχαγωγία σας. 
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή CD-Runner


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .