//Add More external stylesheets CamWings : Δωρεάν πρόγραμμα προστασίας κάμερας από κακόβουλη χρήση



Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

CamWings : Δωρεάν πρόγραμμα προστασίας κάμερας από κακόβουλη χρήση

read

Το CamWings είναι ένα πολύ απλό, δωρεάν λογισμικό για την προστασίας της κάμερας του υπολογιστή σας και του κινητού σας τηλεφώνου  που την απενεργοποιεί και αποτρέπει το κακόβουλο λογισμικό από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση των καμερών σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις συσκευές σας σε άμεσο χρόνο χωρίς επανεκκίνηση.  

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε το CamWings με την παράμετρο "-Ghost" από τη γραμμή εντολών ή μέσω του Task Manager για να αποκρύψετε όλα τα στοιχεία UI και να αυτοματοποιήσετε την προστασία του. Για να απενεργοποιήσετε τη κάμερα σας απλά κάντε κλικ επάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής και θα δείτε να αλλάξει η εμφάνισή του. Για να την ενεργοποιήσετε ξανά κάντε πάλι κλικ στο εικονίδιο.

Μπορεί να προστατεύσει μέχρι και έξι κάμερες και δεν απαιτεί εγκατάσταση. Στο κινητό σας τηλέφωνο μόλις ανοίξει η εφαρμογή πατήστε επάνω στο εικονίδιο της κάμερας στην εφαρμογή και μόλις δείτε το χρώμα να γίνεται πράσινο η κάμερα σας έχει απενεργοποιηθεί.

Για να την ενεργοποιήσετε ξανά, απλά πατήστε ξανά πάνω στο εικονίδιο της κάμερας και μόλις αυτό γίνει κόκκινο, η προστασία έχει απενεργοποιηθεί και μπορείτε πλέον να την χρησιμοποιήσετε. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows,Android


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .