//Add More external stylesheets Autoruns : Αποκλείστε τα προγράμματα που δεν επιθυμείτε να τρέχουν κατά την εκκίνηση των Windows



Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Autoruns : Αποκλείστε τα προγράμματα που δεν επιθυμείτε να τρέχουν κατά την εκκίνηση των Windows

read

Το Autoruns είναι μία απλή, δωρεάν εφαρμογή, που εμφανίζει όλα τα προγράμματα που τρέχουν αυτόματα κατά την εκκίνηση Windows. Εμφανίζει την τοποθεσία, τη συσχέτιση και τη σειρά των καταχωρήσεων autorun στις ακολουθίες εκκίνησης και σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των κλειδιών μητρώου και άλλων τοποθεσιών. Έτσι λοιπόν, θα έχετε  μία ολοκληρωμένη γνώση της αυτόματης εκκίνησης κάθε εφαρμογής που έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας και πιθανώς να εκπλαγείτε με το πόσο πολλά εκτελέσιμα αρχεία  ξεκινούν αυτόματα. 

Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να βάλετε τέλος στα προγράμματα που τρέχουν αυτόματα μόνα τους όταν ανοίγουμε τον υπολογιστή μας. Απλά, επιλέξτε τα προγράμματα που θέλετε να τρέχετε κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας και απενεργοποιήστε τις εφαρμογές που δεν είναι απαραίτητο να τρέχουν κάθε φορά μαζί με τα windows και κερδίστε σε ταχύτητα και μνήμη. 

Το Autoruns είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο και έτσι θα πρέπει  να απενεργοποιήσετε μόνο τα προγράμματα που πιθανώς έχετε εγκαταστήσει και δεν θέλετε να τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας και όχι όλα όσα βλέπετε. αφού κάποια από αυτά είναι διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την σωστή λειτουργία των windows, επομένως, χρησιμοποιήστε το με προσοχή.  Ωστόσο, για να αποφύγετε τυχόν ΄΄ατυχήματα΄΄ αποκρύψτε τις καταχωρήσεις της Microsoft και των Windows  από το  μενού Επιλογές. Τρέξτε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή.

Autoruns for Windows :13.98

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .