//Add More external stylesheets AES Crypt : Προστατέψτε απόρρητα έγγραφα ή αρχεία



Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

AES Crypt : Προστατέψτε απόρρητα έγγραφα ή αρχεία

read

Το AES Crypt είναι ένα λογισμικό κρυπτογράφησης αρχείων διαθέσιμο για διάφορα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρότυπο Advanced Encryption Standard (AES) για την εύκολη και ασφαλή κρυπτογράφηση των αρχείων και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να το χρησιμοποιήσει. 

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι δεξί κλικ σε ένα αρχείο, να επιλέξτε AES κρυπτογράφηση ή AES Αποκρυπτογράφηση, να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης, και το πρόγραμμα θα κάνει τα υπόλοιπα. Σε Mac, μπορείτε να σύρετε ένα αρχείο στο AES Crypt και να πληκτρολογήσετε τον απαιτούμενο κωδικό πρόσβασης.

Χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό αλγόριθμο κρυπτογράφησης 256-bit, μπορεί να εξασφαλίσει απόλυτη ασφάλεια για πιο ευαίσθητα αρχεία σας. Μόλις κρυπτογραφηθεί το αρχείο σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού είναι εντελώς άχρηστο για αυτόν που το κατέχει χωρίς τον κωδικό πρόσβασης.

Ωστόσο, επειδή ο κωδικός που θα πληκτρολογήσουμε είναι ύψιστης σημασίας (ανάλογα με την σπουδαιότητα του αρχείου ή των εγγράφων που θέλουμε να κρυπτογραφήσουμε) θα πρέπει να βάλετε κάποιο ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .