//Add More external stylesheets Wise JetSearch : Δωρεάν εφαρμογή για γρήγορη αναζήτηση αρχείων και φακέλων



Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Wise JetSearch : Δωρεάν εφαρμογή για γρήγορη αναζήτηση αρχείων και φακέλων

read

Πρόκειται για μία απλή, δωρεάν εφαρμογή γρήγορης αναζήτησης που μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε αρχεία ή έγγραφα στον υπολογιστή μας. Απλά πρέπει να εισαγάγετε τις λέξεις-κλειδιά, να επιλέξετε τη μονάδα δίσκου που θέλετε να αναζητήσετε και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο κουμπί αναζήτησης. 

Το Wise JetSearch θα σας αναζητήσει αυτόματα και στη συνέχεια θα σας δείξει τις βασικές λεπτομέρειες του αρχείου / φακέλου. Σάς δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε όλους τους διαθέσιμους σκληρούς δίσκους και διαμερίσματα - όπως δευτερεύουσες μονάδες δίσκου, μονάδες USB και άλλους δίσκους. 

Δεν έχει σημασία αν οι μονάδες που αναζητάτε είναι μορφοποιημένες ως μονάδες NTFS, FAT ή FAT32 καθώς το Wise JetSearch υποστηρίζει όλες αυτές τις μορφές. 

Μπορεί να ρυθμιστεί να ξεκινάει αυτόματα με τα Windows και για να έχετε πρόσβαση σε αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετακινήσετε το ποντίκι σας στο πάνω μέρος της επιφάνειας εργασίας για να αποκαλύψετε το πλαίσιο αναζήτησης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .