//Add More external stylesheets Wifi Analyser : Παρακολουθείστε την ισχύ των κοντινών δικτύων Wi-Fi



Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Wifi Analyser : Παρακολουθείστε την ισχύ των κοντινών δικτύων Wi-Fi

read

Πρόκειται ίσως για μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εφαρμογές για να παρακολουθείτε την ισχύ των κοντινών δικτύων Wi-Fi αλλά και να χρησιμοποιήστε το για να βρείτε την καλύτερη θέση ισχύος για το wifi σας ή να το χρησιμοποιήστε για να προσδιορίσετε την επικάλυψη ενός καναλιού με τα γειτονικά δίκτυα.

Το μενού είναι λιτό, αλλά περιεκτικό σε πληροφορίες και περιλαμβάνει 4 επιλογές με διαφορετικές οθόνες όπου στην πρώτη, μπορείτε να δείτε την ισχύ του σήματος του Wi-Fi, καθώς τη μέγιστη και ελάχιστη μέση τιμή σε γράφημα με αυτόματη κλίμακα, η δεύτερη δείχνει πως τα δίκτυα Wi-Fi διαχέονται σε όλα τα κανάλια και πώς επικαλύπτουν το ένα το άλλο, στην τρίτη μπορείτε να δείτε σε γράφημα πως μεταβάλλεται η ισχύς του σήματος όλων των κοντινών δικτύων με το χρόνο και τέλος στην τελευταία, θα δείτε βασικές πληροφορίες για όλα τα εντοπισμένα δίκτυα όπως όνομα, διεύθυνση mac, τη συχνότητα, το κανάλι, τον τύπο κρυπτογράφησης και την ισχύ του σήματος. 



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .