Victoria HDD - SSD : Δωρεάν πρόγραμμα διάγνωσης και επισκευής σκληρών δίσκων και SSD



Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Victoria HDD - SSD : Δωρεάν πρόγραμμα διάγνωσης και επισκευής σκληρών δίσκων και SSD

read

Εφαρμογή για τα Windows που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να αναλύουν την υγεία και την απόδοση των μονάδων σκληρού δίσκου (HDD) και  μονάδων στερεάς κατάστασης (SSD). Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία, S.M.A.R.T. χαρακτηριστικά και άλλες σημαντικές παραμέτρους.

Η εφαρμογή διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή με διάφορες καρτέλες και ενότητες για πλοήγηση σε διάφορες λειτουργίες. Το κύριο ταμπλό παρέχει μια επισκόπηση της κατάστασης υγείας της μονάδας, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας θερμοκρασίας, των ωρών ενεργοποίησης και άλλων σχετικών πληροφοριών.

Ένα χαρακτηριστικό του σαρωτή είναι η χρήση ειδικών αλγορίθμων για αυτόματη ρύθμιση χρονικών ορίων και μεγέθους μπλοκ, που σας επιτρέπει να σαρώνετε αποτελεσματικά τόσο αργούς όσο και γρήγορους δίσκους. Το γράφημα βασίζεται σε 188 σημεία, ομοιόμορφα κατανεμημένα στον δοκιμασμένο όγκο της μονάδας δίσκου.

Το αποτέλεσμα είναι οπτικά και αριθμητικά πανομοιότυπο με μια πλήρη σάρωση 4 ωρών, εκτός από την εύρεση ελαττωμάτων. Χρησιμοποιείται για τη μελέτη  μονάδων δίσκου για τη μέτρηση των κύριων παραμέτρων: ταχύτητα στην αρχή και στο τέλος, χρόνο πρόσβασης, συμπεριφορά σε διαφορετικά μεγέθη μπλοκ, καθώς και για σύγκριση διαφορετικών συσκευών ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Τα γραφήματα μπορούν να αποθηκευτούν σε αρχεία και να φορτωθούν ξανά στο πρόγραμμα. ( Η ιστοσελίδα είναι στη ρωσική γλώσσα )

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του να εκτελεί διαγνωστικές δοκιμές στη μονάδα δίσκου. Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν μια γρήγορη ή πλήρη σάρωση επιφάνειας για να εντοπίσουν τυχόν bad sectors ή πιθανά προβλήματα με τη μονάδα δίσκου. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης διάφορες μεθόδους δοκιμής, όπως ανάγνωση, εγγραφή και διαγραφή δεδομένων, για την αξιολόγηση της απόδοσης και της αξιοπιστίας της μονάδας.

Εκτός από τα διαγνωστικά, επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν και να αναλύουν το S.M.A.R.T.(Τεχνολογία Αυτοελέγχου, Ανάλυσης και Αναφοράς), χαρακτηριστικά της μονάδας δίσκου. Πρόκειται για  μια τεχνολογία που παρακολουθεί την υγεία του δίσκου και προβλέπει πιθανές βλάβες. Η εφαρμογή παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε χαρακτηριστικό, επιτρέποντας στους χρήστες να εντοπίσουν τυχόν σημάδια υποβάθμισης ή επικείμενης αποτυχίας.

Επιπλέον, διαθέτει προηγμένες λειτουργίες για έμπειρους χρήστες, όπως τη δυνατότητα αλλαγής ρυθμίσεων μονάδας, ενημέρωση υλικολογισμικού και εκτέλεση μορφοποίησης χαμηλού επιπέδου. Αυτές οι δυνατότητες έχουν σχεδιαστεί για χρήστες που έχουν βαθιά κατανόηση της μηχανικής της μονάδας δίσκου και θέλουν να ρυθμίσουν τις μονάδες δίσκου τους για βέλτιστη απόδοση.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μία ισχυρή, αξιόπιστη εφαρμογή για την παρακολούθηση και την ανάλυση της υγείας και της απόδοσης των HDD και των SSD που παρέχει πληροφορίες, διαγνωστικές δοκιμές και προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει τη μακροζωία και την αξιοπιστία των αποθηκευτικών σας μέσων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Victoria HDD - SSD

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .