//Add More external stylesheets Telegram for PC : Η Κορυφαία εφαρμογή ασφαλούς επικοινωνίας



Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Telegram for PC : Η Κορυφαία εφαρμογή ασφαλούς επικοινωνίας

read

Γρήγορο, απλό, δωρεάν και πολλά υποσχόμενο το Telegram είναι μία νέα εφαρμογή επικοινωνίας για κινητά τηλέφωνα tablets και PC. Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες συνομιλιών με έως και 200 άτομα, ώστε να μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με όλους ταυτόχρονα. 

Πλέον, μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο, να στείλετε πολλές φωτογραφίες από το διαδίκτυο. Όλα τα μηνύματά σας είναι στο ΄΄σύννεφο΄΄, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε από τις συσκευές σας.

Για όσους ενδιαφέρονται για τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικότητάς τους, μπορούν να δημιουργήσουν μυστικές συζητήσεις, με κρυπτογράφηση ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα μηνύματα τους θα διαβαστούν μόνο από τον αποδέκτη τους. Όταν πρόκειται για μυστικές συζητήσεις, δεν καταγράφεται τίποτα στους διακομιστές και μάλιστα μπορείτε να προγραμματίσετε αυτόματα την αυτοκαταστροφή των μηνυμάτων σας. 

Σε αντίθεση με το WhatsApp, το Telegram είναι μια εφαρμογή cloud-based messenger με απρόσκοπτο συγχρονισμό. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα σας από πολλές συσκευές ταυτόχρονα, και να μοιραστείτε& απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων (doc, zip, mp3, κτλ) και αν δεν θέλετε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα στη συσκευή σας, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο ΄΄σύννεφο΄΄. 

Για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή σε υπολογιστές με Windows ή Mac, θα πρέπει πρώτα να την έχετε ενεργοποιήσει στο κινητό σας τηλέφωνο. το Telegram προσφέρει Secret Chats. 

Τα μυστικά μηνύματα συνομιλίας μπορούν να προγραμματιστούν για αυτόματη καταστροφή από τις δύο συμμετέχουσες συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να στείλετε όλους τους τύπους εξαφανισμένου περιεχομένου - μηνυμάτων, φωτογραφιών, βίντεο και ακόμη και αρχείων.

Οι μυστικές συνομιλίες χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για να διασφαλιστεί ότι ένα μήνυμα μπορεί να διαβαστεί μόνο από τον αποδέκτη του προορισμού. 

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματά σας από όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα. Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση στο τηλέφωνό σας και ολοκληρώστε το μήνυμα από το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας. 

Μπορείτε να στείλετε αρχεία χωρίς περιορισμούς για τον τύπο και το μέγεθος τους. Το σύνολο του ιστορικού συζήτησης δεν θα απαιτεί χώρο στη συσκευή σας και θα αποθηκευτεί με ασφάλεια στο σύννεφο των τηλεγράφων για όσο διάστημα το χρειάζεστε. 

Τα πάντα στο Telegram, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών, των ομάδων, των μέσων ενημέρωσης κ.λπ., είναι κρυπτογραφημένα χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό 256-bit συμμετρικής κρυπτογράφησης AES, κρυπτογράφησης RSA 2048-bit και ασφαλούς ανταλλαγή κλειδιών Diffie-Hellman.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Telegram


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .