Simplewall: Διαμορφώστε τη δραστηριότητα των εφαρμογών του υπολογιστή σας στο διαδίκτυο



Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Simplewall: Διαμορφώστε τη δραστηριότητα των εφαρμογών του υπολογιστή σας στο διαδίκτυο

read

Πρόκειται για ένα απλό εργαλείο για τη διαμόρφωση της πλατφόρμας φιλτραρίσματος των Windows (WFP) και παρέχει ένα εύχρηστο μενού για τον έλεγχο των κανόνων φιλτραρίσματος κυκλοφορίας δικτύου. Επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν κανόνες που καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο επιτρέπεται ή αποκλείετε η επικοινωνία στο διαδίκτυο με βάση διάφορα κριτήρια, όπως διευθύνσεις IP, θύρες, πρωτόκολλα και εφαρμογές.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Δημιουργία κανόνων: Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν νέους κανόνες φιλτραρίσματος καθορίζοντας τα επιθυμητά κριτήρια, όπως διευθύνσεις IP προέλευσης και προορισμού, θύρες, πρωτόκολλα και εφαρμογές. Μπορούν επίσης να ορίσουν εάν θα επιτρέπεται ή θα αποκλείεται η κυκλοφορία που αντιστοιχεί στον κανόνα.
  • Τροποποίηση κανόνα: Οι χρήστες μπορούν να τροποποιήσουν τους υπάρχοντες κανόνες φιλτραρίσματος για να ενημερώσουν τα κριτήρια ή την ενέργεια (αποδοχή/αποκλεισμός) που σχετίζεται με τον κανόνα.
  • Διαγραφή κανόνα: Οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν κανόνες φιλτραρίσματος που δεν χρειάζονται πλέον.
  • Προτεραιοποίηση κανόνων: Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την προτεραιότητα των κανόνων φιλτραρίσματος για να καθορίσουν τη σειρά με την οποία αξιολογούνται. Αυτό επιτρέπει πιο λεπτομερή έλεγχο του φιλτραρίσματος της κυκλοφορίας του δικτύου.
  • Εξαγωγή/Εισαγωγή κανόνων: Οι χρήστες μπορούν να εξάγουν τους κανόνες φιλτραρίσματος σε ένα αρχείο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή κοινή χρήση με άλλους. Μπορούν επίσης να εισάγουν κανόνες από ένα αρχείο που δημιουργήθηκε από άλλο χρήστη ή διαφορετικό υπολογιστή.
  • Καταγραφή και ειδοποιήσεις: Το εργαλείο μπορεί να παρέχει δυνατότητες καταγραφής για την καταγραφή της δραστηριότητας του δικτύου και τη δημιουργία ειδοποιήσεων όταν εντοπίζονται ή αποκλείονται ορισμένοι τύποι κίνησης.
  • Έλεγχος εφαρμογών: Μπορεί να ενσωματωθεί στο λειτουργικό σύστημα για τον εντοπισμό και τον έλεγχο της δραστηριότητας του δικτύου με βάση τις εφαρμογές που εκτελούνται στον υπολογιστή. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν κανόνες συγκεκριμένους για ορισμένες εφαρμογές.

Συνοψίζοντας πρόκειται για ένα απλό, δωρεάν εργαλείο για τη διαμόρφωση της πλατφόρμας φιλτραρίσματος των Windows (WFP) που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την διαδικτυακή σας δραστηριότητα διασφαλίζοντας καλύτερο έλεγχο και ασφάλεια.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Simplewall

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .