//Add More external stylesheets SendTo-Convert : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας κρατώντας σταθερό το μέγεθός τους



Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

SendTo-Convert : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας κρατώντας σταθερό το μέγεθός τους

read

Το SendTo-Convert είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τα Windows που επιτρέπει την εύκολη μετατροπή εικόνων σε διάφορες μορφές.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι η δυνατότητα μετατροπής εικόνων με ένα μόνο κλικ. Με την επιλογή "Send To" μέσα από το μενού του Windows Explorer, μπορείτε να στείλετε την εικόνα που θέλετε να μετατρέψετε απευθείας στο SendTo-Convert. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία μετατροπής γίνεται πιο γρήγορη και αποδοτική, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε ξεχωριστά το πρόγραμμα.

Υποστηρίζει μια ευρεία ποικιλία μορφών εικόνων, όπως JPEG, PNG, BMP, GIF και TIFF. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη μορφή ανάλογα με τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για μεγαλύτερη ποιότητα εικόνας είτε για μικρότερο μέγεθος αρχείου.

Με το SendTo-Convert, έχετε τον έλεγχο των παραμέτρων της εικόνας που μετατρέπετε. Μπορείτε να προσαρμόζετε την ανάλυση, την ποιότητα της συμπίεσης και ακόμη και το μέγεθος της εικόνας, ώστε να ταιριάζει με τις απαιτήσεις σας για κάθε συγκεκριμένο έργο ή παρουσίαση.

Πρόκειται ίσως για ένα από τα πιο χρηστικά προγράμματα με αιχμή του δόρατος την απλότητα του. Η λειτουργία του προγράμματος είναι αρκετά απλή και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι αφού τρέξουμε το πρόγραμμα να επιλέξουμε το είδος του αρχείου που θέλουμε να αποθηκεύσουμε τις φωτογραφίες μας και τον φάκελο που θα αποθηκευτούν καθώς και οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι διαθέσιμη από το πρόγραμμα, επιλέγουμε την ή τις φωτογραφίες που θέλουμε να μετατρέψουμε και με τη διαδικασία (drag and drop) μεταφέροντας δηλαδή τις φωτογραφίες με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο επάνω στο μενού του προγράμματος.

Μάλιστα, μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε και το μέγεθος του αρχείου που επιθυμούμε να έχουν οι φωτογραφίες μετά την μετατροπή τους. Έτσι μπούμε να μετατρέψουμε τις φωτογραφίες μας σε οποιοδήποτε διαστάσεις ( κρατώντας όμως, αν το (επιλέξουμε) σταθερή τη μέγιστη χωρητικότητα σε kb ( επιλέγοντας  και πληκτρολογώντας το μέγιστο μέγεθος αρχείου).
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SendTo-Convert


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .