//Add More external stylesheets ScreenToGif : Καταγράψτε και αποθηκεύστε την οθόνη του υπολογιστή σας σε Gif animation



Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ScreenToGif : Καταγράψτε και αποθηκεύστε την οθόνη του υπολογιστή σας σε Gif animation

read

Το ScreenToGif είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τα Windows που σας επιτρέπει να καταγράφετε την οθόνη ή την κάμερα σας και να επεξεργαστείτε τις εγγραφές σας χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο του επεξεργαστή. Με το ScreenToGif μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας GIFs, βίντεο ή ακολουθίες εικόνων με μερικά απλά κλικ.

Μπορείτε να καταγράψετε ολόκληρη την οθόνη σας ή να επιλέξετε μία συγκεκριμένη περιοχή για καταγραφή. Αυτό είναι χρήσιμο για τη δημιουργία εκπαιδευτικών βίντεο, επίδειξης λογισμικού ή καταγραφής οποιασδήποτε δραστηριότητας συμβαίνει στην οθόνη σας.

Σας επιτρέπει να καταγράφετε από την κάμερά σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε προσωπικά βίντεο ή να προσθέσετε μια facecam στις καταγραφές της οθόνης σας.

Αν προτιμάτε να σχεδιάζετε ή να κάνετε σκίτσα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία sketchboard για να καταγράψετε τη διαδικασία σχεδίασής σας. Αυτό είναι ιδανικό για τη δημιουργία animations ή την παρουσίαση των καλλιτεχνικών σας δεξιοτήτων.

Αφού καταγράψετε την οθόνη σας, μπορείτε να επεξεργαστείτε το βίντεο πριν το μετατρέψετε σε GIF. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, εικόνες, σχήματα και να προσαρμόσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε ήχο από το μικρόφωνο ή από ένα εξωτερικό αρχείο ήχου.

Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να μετατρέψετε το βίντεο σε αρχείο GIF με ένα απλό κλικ. Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την ποιότητα και το μέγεθος του αρχείου GIF πριν την αποθήκευσή του.

Επιπλέον, το ScreenToGif διαθέτει πολλές πρόσθετες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα προσθήκης εφέ, η δυνατότητα εξαγωγής του βίντεο σε άλλα δημοφιλή αρχεία βίντεο (όπως MP4), και η δυνατότητα κοπής, περικοπής και συγχώνευσης τμημάτων του βίντεο.

Αφού είστε ικανοποιημένοι με τις επεξεργασίες σας, μπορείτε να εξάγετε τις καταγραφές σας ως GIF, αρχείο βίντεο (MP4, AVI κλπ.) ή ακολουθία εικόνων. Το ScreenToGif προσφέρει μια σειρά ρυθμίσεων εξαγωγής, συμπεριλαμβανομένου του ρυθμού καρέ, της ποιότητας και της ανάλυσης, για να εξασφαλίσετε ότι το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Τέλος, μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας τις καταγραφές σας σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως Imgur, Gfycat ή YouTube, ή να τις αποθηκεύσετε τοπικά στον υπολογιστή σας.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα φιλικό προς τον χρήστη πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόγραμμα που απλοποιεί τη διαδικασία καταγραφής και επεξεργασίας καταγραφών οθόνης, κάμερας και sketchboard. και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκπαιδευτικά βίντεο ή παρουσιάσεις.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ScreenToGif


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .