//Add More external stylesheets Photo Browser : Διαχειριστείτε τις φωτογραφικές σας συλλογές



Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Photo Browser : Διαχειριστείτε τις φωτογραφικές σας συλλογές

read

Το Photo Browser, ένα απλό στη χρήση εργαλείο για να περιηγηθείτε γρήγορα και να δείτε μεγάλες συλλογές εικόνων, παρέχει δε, δυνατότητα αλλαγής, μεγέθους, διαχείρισης και προβολή μικρογραφιών. Μπορείτε επίσης να δείτε τις λεπτομέρειες με ένα εικονικό μεγεθυντικό φακό με μεταβλητό zoom στο παράθυρο προεπισκόπησης.

Ακόμη, να τρέξετε βασικές λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας, όπως περικοπή, αλλαγή μεγέθους, κλίση, φωτεινότητα, αντίθεση και άλλα. Υπάρχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής διαφανειών με μια μεγάλη συλλογή από όμορφα εφέ μετάβασης και άλλα εργαλεία.

Στις βασικές του επιλογές περιλαμβάνονται τα εξής, παράθυρο θέασης με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους), και ένα παράθυρο για να περιηγηθείτε στα αρχεία σας, ένα άλλο παράθυρο για την προεπισκόπηση ή για την λειτουργία slideshow με 22 εφέ μετάβασης.

Ωστόσο περιλαμβάνει και άλλες ευκολίες όπως το να αλλάξετε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας ή να τις περιστρέψετε. Θα δουλέψει ακόμη και με τεράστια μεγέθη εικόνας ( 4600x3500 pixel ) που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο και για την επεξεργασία φωτογραφίας από την φωτογραφική μας μηχανή.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Φιλική προς το χρήστη διεπαφή: Η εφαρμογή προσφέρει μια καθαρή και διαισθητική διεπαφή, διευκολύνοντας τους χρήστες να πλοηγούνται και να περιηγούνται στις συλλογές φωτογραφιών τους.
  2. Προβολή μικρογραφιών: Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σας σε λειτουργία μικρογραφίας, ώστε να βρείτε γρήγορα συγκεκριμένες εικόνες.
  3. Λειτουργία προβολής διαφανειών: Το πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών διαθέτει λειτουργία προβολής διαφανειών, επιτρέποντας σας να δείτε τις φωτογραφίες σας σε προβολή πλήρους οθόνης με προσαρμόσιμα εφέ μετάβασης.
  4. Ταξινόμηση και φιλτράρισμα: Μπορείτε ακόμη, να ταξινομήσετε τις φωτογραφίες σας με βάση διάφορα κριτήρια όπως ημερομηνία, όνομα, μέγεθος ή τύπο αρχείου. Επιπλέον, να εφαρμόσετε φίλτρα για να περιορίσετε την αναζήτησή τους με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως ετικέτες ή αξιολογήσεις.
  5. Εργαλεία επεξεργασίας: Η εφαρμογή παρέχει βασικά εργαλεία επεξεργασίας, όπως περικοπή, περιστροφή και ρύθμιση φωτεινότητας/αντίθεσης για βελτίωση της εμφάνισης των φωτογραφιών.
  6. Επιλογές κοινής χρήσης: Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με άλλους μέσω διαφόρων πλατφορμών όπως email ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθείας από την εφαρμογή.
  7. Οργανωτικά εργαλεία: Μπορείτε ακόμη,  να δημιουργείτε  άλμπουμ ή φακέλους για να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας και να προσθέσετε ετικέτες ή αξιολογήσεις για να κατηγοριοποιήσετε  και να αναζητήσετε συγκεκριμένες εικόνες.
  8. Εμφάνιση μεταδεδομένων: Η εφαρμογή εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένων του μεγέθους αρχείου, της ανάλυσης, της ημερομηνίας λήψης και των ρυθμίσεων της κάμερας.
  9. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά:  Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συλλογών  σας και να τα επαναφέρετε.
  10. Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών: Το πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφιών είναι συμβατό με συσκευές Windows, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών και tablet.
Συμπερασματικά, το Photo Browser, είναι εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών  που προσφέρει μια σειρά λειτουργιών για περιήγηση, οργάνωση και  βελτίωση και  διαθέτει χρήσιμα εργαλεία για να κάνει τη διαδικασία προβολής και οργάνωσης τους  πιο αποτελεσματική και ευχάριστη.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Photo Browser


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .