//Add More external stylesheets IP Camera Phone : Μετατρέψτε οποιοδήποτε Smartphone Android σε IP Camera



Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

IP Camera Phone : Μετατρέψτε οποιοδήποτε Smartphone Android σε IP Camera

read

Το IP Camera Phone είναι μία απλή εφαρμογή που θα μετατρέψει το τηλέφωνό σας σε κάμερα IP. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα παλιά κινητά σας Android. Για δέκτη χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει πρόγραμμα περιήγησης και σύνδεση στο διαδίκτυο για να προβάλετε την εικόνα σας από απόσταση. 

Όπως και κάθε καλή κάμερα IP, αυτή η εφαρμογή λειτουργεί επίσης με το λογισμικό παρακολούθησης βίντεο, όπως το Security Monitor Pro και το IP Camera Viewer. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε το IP Camera Phone με το Security Monitor Pro για να δείτε πολλές κάμερες, να καταγράψετε βίντεο και φωτογραφίες, να στείλετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την ανίχνευση κίνησης και πολλά άλλα.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε, σας επιτρέπει να δείτε εικόνα από το κινητό σας σε οποιαδήποτε συσκευή που  μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο, επίσης σας δίνει την δυνατότητα ελέγχου του κινητού σας, έτσι μπορείτε να ανάψετε το φλας να κάνετε ζουμ και να περιστρέψτε την κάμερα σας . 

Μπορείτε να συνδεθεί σε οποιοδήποτε Wi-Fi και επίσης σας επιτρέπει να δείτε την εικόνα από το κινητό σας σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Ωστόσο, στην Premiuum έκδοση έχετε επιπλέον την δυνατότητα να συνδεθείτε εκτός από Wi-Fi και με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, να συνδεθείτε  από οπουδήποτε και επίσης, σας παρέχει την δυνατότατα προσθήκης κωδικού κατά τη λήψη για μεγαλύτερη ασφάλεια. Συνοψίζοντας, η εφαρμογή μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .