Free DVD Label Maker : Εύχρηστο λογισμικό για την σχεδίαση καλυμμάτων DVD και CD



Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Free DVD Label Maker : Εύχρηστο λογισμικό για την σχεδίαση καλυμμάτων DVD και CD

read

Απλό και εύχρηστο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εξατομίκευση των συλλογών μουσικής και ταινιών σε DVD και CD. Έχει μια σειρά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα διαθέτει, μια καθαρή και απλή διεπαφή χρήστη, η οποία είναι αρκετά εύκολη στη διαχείριση. 

Είναι πολύ απλό, να προηγηθείτε στην ίδια οθόνη και να επιλέξετε  εντολές. Επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ετικέτες ανάλογα με τα μεγέθη και τα σχέδια των DVD και CD. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σύνολο προτύπων τα οποία μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με τον τύπο της θήκης CD ή DVD. 

Ακόμη, επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν εικόνες, clipart, κείμενο και πολλά άλλα, επίσης είναι δυνατό να σχεδιάσετε ορθογώνια, κύκλους, γραμμές με ένα εργαλείο μολυβιού που παρέχεται στην εφαρμογή. Εμφανίζει επίσης προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για κείμενο, όπως το όνομα γραμματοσειράς, το μέγεθος, το χρώμα και το στυλ. 

Μπορείτε ακόμη, να επιλέξετε το φόντο της εφαρμογής που μπορεί να είναι είτε ένα συμπαγές χρώμα είτε μια εικόνα. 

Τέλος, περιλαμβάνει, μια οθόνη ρύθμισης που εμφανίζει διάφορες επιλογές, όπως αλλαγή χρώματος και μεγέθους, τύπος πλέγματος, μονάδα μέτρησης, γλώσσα θεμάτων και διεπαφής. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστετην εφαρμογή Free DVD Label Maker

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .