Free Clone Stamp Tool : Αφαιρέστε περιττά αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας



Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Free Clone Stamp Tool : Αφαιρέστε περιττά αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας

read

Το Free Clone Stamp Tool είναι ίσως το καλύτερο και μάλιστα απολύτως δωρεάν εργαλείο με την βοήθεια του οποίου θα μπορέσουμε να αφαιρέσουμε από μία φωτογραφία διάφορα αντικείμενα ή πρόσωπα που δεν επιθυμούμε να εμφανίζονται. 

 Ο τρόπος χρήσης είναι εξαιρετικά απλός. Αφού τρέξετε την εφαρμογή ανεβάστε την φωτογραφία που επιθυμείτε να διορθώσετε. Πατήστε CTRL και αριστερό κλικ στο ποντίκι σας στην περιοχή της φωτογραφίας που θέλετε να μεταφέρετε ώστε να αποκρύψετε το αντικείμενο που επιθυμείτε.  

Η φιλοσοφία λειτουργίας του είναι η εξής : Για παράδειγμα, στις φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω,  η πρώτη είναι η αυθεντική και η δεύτερη έχει υποστεί επεξεργασία. Για να αφαιρέσουμε το δένδρο, επιλέξαμε στην αρχή να κλικάρουμε στα σύννεφα και έπειτα κάνοντας κλικ επάνω στο δέντρο τμηματικά μεταφέραμε τα σύννεφα στο σημείο. 

Ωστόσο, επειδή ένα τμήμα του δένδρου είναι κάτω από τον ορίζοντα, κάναμε κλικ στο δάσος (CTRL και αριστερό κλικ στο ποντίκι ) και συνέχεια με κλικάραμε στο σημείο αυτό. Ένα σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η διάμετρος του  πεδίου επιδιόρθωσης, συνεπώς, ανάλογα με το αντικείμενο που πρέπει να αφαιρέσετε ρυθμίστε τη ανάλογα (επιλέξτε Clone Tool- Size).

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε:

Η αρχική φωτογραφία

Η φωτογραφία μετά την επεξεργασία
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Free Clone Stamp Tool

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .