Folder Marker : Αλλάξτε χρώμα και σήμανση στους φακέλους σας



Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Folder Marker : Αλλάξτε χρώμα και σήμανση στους φακέλους σας

read

Δωρεάν εφαρμογή για τα Windows σας επιτρέπει να επισημάνετε τους φακέλους με χρωματική κωδικοποίηση ώστε όταν να κάνετε αναζήτηση για σημαντικές πληροφορίες στον υπολογιστή σας να τα εντοπίσετε πιο εύκολα. Η λειτουργία της εφαρμογής είναι πολύ απλή.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και μετά πατήστε με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας πάνω στον φάκελο που θέλετε να αλλάξετε χρώμα, επιλέξτε Mark Folder και διαλέξτε τον φάκελο ή το χρώμα του φακέλου που θέλετε να προσθέσετε στον φάκελό σας. Με την ίδια απλότητα, μπορείτε να επισημάνετε και πολλούς φακέλους μαζί. 

Απλά επιλέξτε μια ομάδα φακέλων με το ποντίκι και ορίστε ένα νέο εικονίδιο από το μενού του δεξιού κλικ. Μια άλλη μεγάλη επιλογή είναι μια δυνατότητα να προσθέσετε έως και δέκα εικόνες της επιλογής σας προς το Folder Marker και τη χρήση τους στην επισήμανση, μαζί με τα προεπιλεγμένα εικονίδια. Το πρόγραμμα μπορεί να εκχωρήσει τα εικονίδια σε ένα φάκελο από ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των ICO, ICL, EXE, DLL, CPL ή BMP.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .