//Add More external stylesheets Eusing Free MP3 Cutter : Επιλέξτε, κόψτε και αποθηκεύεστε στον υπολογιστή σας τμήματα από αρχεία ήχου



Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Eusing Free MP3 Cutter : Επιλέξτε, κόψτε και αποθηκεύεστε στον υπολογιστή σας τμήματα από αρχεία ήχου

read

Το Eusing Free MP3 Cutter είναι ένα απλό εργαλείο που σας επιτρέπει να κόψετε κομμάτια ενός αρχείου ήχου (MP3, WAV, WMA). Σε μερικά κλικ, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι ενός τραγουδιού και να αποθηκεύσετε την επιλογή σε ένα ξεχωριστό αρχείο ήχου. 

Το λογισμικό λειτουργεί πολύ γρήγορα και έχει φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Υπάρχει ένας μικρός player ενσωματωμένος στο Eusing Free MP3 Cutter και έτσι ρυθμίζετε την ώρα έναρξης και την ώρα λήξης μόλις ακούτε το τραγούδι. 

Παρέχει επίσης μια μπάρα ολίσθησης για την οπτική τοποθέτηση των σημείων κοπής όπου θέλετε να κόψετε. Οι πληροφορίες id3 δεν θα χαθούν μετά την κοπή. Μπορείτε επίσης να κόψετε πολλά άχρηστα τμήματα δεδομένων μόνο μία φορά. 

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή, καθορίστε τα χρονικά σημεία που θέλετε να χωρίσετε. Στη συνέχεια, το λογισμικό θα κρατήσει μόνο το σημείο που έχετε επιλέξει και σε ένα αρχείο ήχου. από εκεί μετά πατήστε Start Cut και σώστε το αρχείο στον υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .